Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Sunt underspel på San Siro

Fyra av de fem senaste matcherna mellan Inter och Parma på San Siro har slutat med mindre än 2,5 mål. En ny målsnål match väntar i dag.

Inter lyckades vinna den viktiga Champions League-matchen mot Twente med 1–0 i veckan, och bröt därmed en fem matcher lång svit utan seger. Men allting är långt ifrån frid och fröjd hos de regerande italienska mästarna och Champions League-vinnarna just nu. Rafael Benitez gäng
har haft svårt att övertyga i höst och pressen är nu stor på spanjoren och hans spelare. Inter är nio poäng efter ärkerivalen Milan i tabellen och det avståndet får knappast växa särskilt mycket mer om Inter ska ha en realistisk chans att försvara Lo Scudetto.Inte nog med att spelet hackar, Inter har även en tuff skadesituation med spelare som Julio Cesar, Chuvu, Muntari, Maicon och Diego Milito indisponibla. Till råga på allt blev anfallsstjärnan Samuel Etóo i veckan avstängd i tre matcher för sin Zidane-liknande skallning av Chievos Bostjan Cesar förra veckan. Detta innebär att Benitez med största sannolikhet (om nu inte Milito trots allt spelar) för första gången får klara sig utan BÅDE Milito och Etóo och med tanke på att Inter haft problem med målskyttet med dem på planen (Inter har bara gjort fyra mål på sina fem senaste matcher och har inte gjort fler än ett mål i någon av sina åtta senaste matcher) står laget inför en riktigt utmaning just nu.

Parma står för
motståndet i lunchmötet (matchen börjar 12.30) på San Siro idag och allt talar för en match med få mål. Gästerna har gjort minst mål i Serie A medan Inter är det lag som har släppt in minst. I hela 92% (12 av 13) av Parmas matcher den här säsongen har det producerats mindre än 2,5 mål. Motsvarande siffra för Inter är 69%.

Vidare har fyra av de fem senaste (och åtta av de tio senaste) mötena mellan lagen på San Siro slutat med färre än 2,5 mål. Inter kan dessutom vara lite slitet efter Champions League-matchen och det finns på grund av skadeläget inget utrymme för rotation här. Räkna också med ett ultradefensivt Parma som med näbbar och klor kommer att försöka försvara 0–0 så länge det går.

Underspelet känns mycket sunt och spelas till trevliga 1.70 hos betfair.com.

Publicerad 2010-11-28 kl 10:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons