Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Syna överspel på Kalmar

Mjällby är starkt offensivt. Kalmar gjorde två mål senast. I kväll liras över 2,5 mål till 2,08 hos betfair.com.

Mjällby har uppträtt som allt annat än en blyg nykomling under inledningen av årets allsvenska. Tre segrar, ett kryss och en förlust har noterats så här långt och 60 procent av lagets matcher har innehållit tre mål eller fler. De två senaste har innehållit över 2,5 mål då det blev seger borta mot Halmstad senast med 2-1 och i matchen dessförinnan föll laget med 1-3 mot Gefle inför hemmafansen. Marcus Ekenberg, som delar skytteligaledningen i allsvenskan med Gefles Alexander Gerndt, har gjort fem av Mjällbys åtta mål så här långt och faktum är att laget inte gått mållöst av planen sedan premiärmötet med AIK på Råsunda.

I Mjällby återkommer Tobias Grahn, Peter Gitselov och Patrik Rosengren i truppen medan Filip Book, Christopher Nilsson och Kim Thörnberg saknas. Det är förändringar som kommer att gynna Mjällby i kväll även om Rosengren fortfarande är osäker på spel och testas sent.

Kalmar väntar fortfarande på första segern i årets allsvenska då två kryss samt tre förluster noterats så här långt. Tre av lagets fem matcher hittills har innehållit över 2,5 mål och den senaste bådar gott för kvällens överspel. Då blev det nämligen 2-3 hemma mot Malmö sedan laget tappat en 2-1-ledning i den andra halvleken. KFF startar troligen med samma lag som senast och spelare som Sobralense och Dauda är offensiva krafter som gärna får lyckas i kväll.

Över 2,5 mål spelas till 2,08 hos betfair.com.

Publicerad 2010-04-15 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons