Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Zlatan missar världslaget

Zlatan Ibrahimovic är en av 55 spelare som blivit nominerad till FIFA:s världslag 2010 – men oddsen talar inte för att svensken blir uttagen.

År 2010 har inneburit spel för två olika klubbar i två olika länder för Zlatan Ibrahimovic då han, trots en godkänd säsong, lämnade Barcelona för AC Milan. Den här säsongen har “Ibra” i stort sett burit fram sitt lag på sina axlar och svarar kontinuerligt för fina prestationer i både ligaspelet samt i Champions League. Nu är stjärnanfallaren en av de 55 spelare som FIFA valt att nominera till sitt världslag 2010 som ska utses i samband med Ballon d’Or-galan den 10 januari.

Spelbolagen tror dock inte att Zlatan blir uttagen i detta ärofyllda lag och erbjuder därför hela åtta gånger pengarna på att han blir det. Det betydligt lägre oddset 1,05 erbjuds på att han inte blir uttagen.

Anledningen till misstron för svensken är att de övriga nominerade anfallare har nått stora framgångar både på landslags- och klubblagsnivå under det gångna året. Några av dessa spelare är exempelvis Lionel Messi, Didier Drogba, Cristiano Ronaldo, Arjen Robben, Diego Forlán och David Villa.

Publicerad 2010-11-29 kl 16:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons