Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Krafth bekräftar: Köps loss av Amiens - men kan gå till ny klubb: "Vill hitta på något nytt"

Serie A

Emil Krafth tillbringade förra säsongen på lån till Amiens från Bologna.
Nu bekräftar högerbacken att den franska klubben köper loss honom.
- Men jag vill hitta på något nytt, säger Krafth.

3:18
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Krafth i spelaren.

Förra sommaren stod det klart att Emil Krafth skulle gå på lån till Amiens från italienska Bologna. Tidigare i veckan kom uppgifter om att Amiens skulle köpa loss Krafth - något han själv nu bekräftar sker.

- Ja, det stämmer. De har utnyttjat sin option för att köpa mig. Sen får vi se vad som händer. Jag vill hitta på något nytt, det sade jag också när de lånade in mig - att jag förmodligen skulle göra ett år där och sedan dra vidare. Vi får se vad som händer framåt. Men de har utnyttjat optionen, säger Krafth.

Så de köper loss dig för att hoppas kunna sälja dig vidare och tjäna lite pengar?
- Ja, så är det lite. Det är det som har varit tanken hela tiden. När jag skrev på sade de att jag skulle vara där ett år, och att om jag skulle göra det bra skulle de förmodligen köpa loss mig och sälja mig direkt. Det är för att de ska få lite pengar. Jag hoppas att vi kan hitta en bra lösning.

ANNONS

Vart går dina blickar?
- Jag har ingen aning, faktiskt. Jag har inte hört något än, och vill inte höra nu när jag är med landslaget heller. Vi tar det efter semestern. Jag är öppen för det mesta, sedan får vi se vad det blir.

Agenten jobbar för högtryck?
- Ja, det gör han. Vi får se var jag hamnar.

Ligue 1 är en liga som har fallit Krafth mer i smaken än Serie A.

- Rent fotbollsmässigt har jag trivts bättre i Frankrike. Jag tror att ligan och fotbollen där passar mig som fotbollsspelare. Socialt har jag haft det bra både i Bologna och Amiens. I Bologna hängde jag mycket med Filip (Helander), nu har jag Saman (Ghoddos). I båda städerna har jag trivts jättebra, men Frankrike är mer min spelstil, säger han.

Publicerad 2019-06-08 kl 14:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto