Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ITALIEN
31v

De Rossi: "En av de lyckligaste dagarna i min karriär"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Romas första och tredje mål i spelaren ovan.

Roma slog i kväll ut Barcelona ur Champions League.
Då var lagkaptenen Daniele De Rossi rörd efteråt. 
- En av de lyckligaste dagarna i min karriär, säger han enligt Football Italia. 

Roma blev under tisdagskvällen klart för semifinal i Champions League. Laget vände 1-4-förlusten på bortaplan mot Barcelona till 3-0-vinst på hemmaplan, vilket innebar att laget gick vidare på bortamålsregeln. Roma-kaptenen Daniele De Rossi väckte i den 58:e minuten liv i matchen på allvar, när han utökade till 2-0 från straffpunkten. 

- Vi visste att det skulle vara svårt, men vi hade en liten tro på det. Den första matchen visade oss att Barcelona hade mycket kvalitet, men inte lika mycket som för ett par år sedan. Vi gjorde två självmål, samtidigt som det var några diskutabla situationer och vi visste att gapet inte var 4-1, säger Daniele De Rossi enligt Football Italia. 

- Det var en lång väg till att vinna med 3-0 hemma, men tränaren ska ha allt beröm eftersom att han prentade in det här spelsystemet för två dagar sedan, så att vi visste hur vi skulle genomföra matchen till att det blev underverk, säger han. 

De Rossi var även efteråt rörd över att som lagkapten leda laget till klubbens första Champions League-semifinal någonsin.

- Det är en av de lyckligaste dagarna i min Roma-karriär. Jag var nästan rörd över att se fansen inför matchen och jag sa till mina lagkamrater, "om de tror på det, så kan vi också tro på det". Det värsta som kunde hända var att vi inte gick vidare, det värsta, men det bästa...

Se Romas första och tredje mål i spelaren ovan.

Publicerad 2018-04-10 kl 23:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons