Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Fejzullahu avregistrerad i Kina: "Vill att jag hittar ny klubb"

Allsvenskan 2015-08-04 kl 16:17

Beijing Guoan har avregistrerat Erton Fejzullahu, som nu inte får spela några matcher med den kinesiska klubben. Därmed söker anfallaren efter en ny klubb.

1:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Tidigare under tisdagen rapporterade Fotbollskanalen att Erton Fejzullahu sitter i en besvärlig sits i Kina. Hans klubb Beijing Guoan FC har värvat in brasseanfallaren Kléber från Porto och har därmed för många utlänningar i sin trupp.

Agenten som tog Fezjullahu till Kina, Patrick Mörk, var dock fåordig om 27-åringens situation.

- Jag har inga kommentarer alls, sa Mörk till Fotbollskanalen.

Nu skriver Aftonbladet att Beijing Guoan avregistrerat Fejzullahu från spel. Han kan därmed inte spela någon av de återstående nio matcherna i ligan.

- Beijing vill att jag hittar en ny klubb så att de kan sälja eller låna ut mig. De har sagt att de ska se till att jag får behålla samma lön i så fall, säger Fejzullahu till Aftonbladet.

ANNONS

- Men jag tänker inte stressa i väg för att rädda klubben i den här situationen. Jag har mitt kontrakt och de fortsätter att betala min lön.

Vad som händer nu är oklart - och även om anfallaren är öppen för att flytta tillbaka till sin gamla klubb Djurgården vill han helst spela i någon annan klubb framöver.

- Det känns för tidigt att återvända. Men som sagt, man ska aldrig stänga några dörrar. Djurgården är alltid intressant för mig, säger Erton.

Fejzullahu medger också att ett alternativ är att Beijing löser ut honom från kontraktet. Parterna ska träffas i slutet av veckan.

Se Ertons alla mål från allsvenskan 2014 i spelaren ovan.

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto