Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Larsson inne på sista kontraktsåret: "Tror väl att Elfsborg vill att jag ska vara kvar"

Lundhs Podcast

Johan Larsson sitter på ett utgående avtal med Elfsborg.
Nu bekräftar lagkaptenen att han vill förlänga med klubben.
- Jag tänker att jag har minst tre-fyra år till, säger han i podcasten "Lundh". 

Foto: Bildbyrån.

Lyssna på hela avsnittet med Johan Larsson i spelaren ovan.

Elfsborgs lagkapten Johan Larsson, som återvände för lite mer än två år sedan, är inne på sitt sista kontraktsår med Borås-klubben. Nu bekräftar han, i podcasten "Lundh", att han gärna vill skriva på ett nytt, långt kontrakt med Elfsborg. 

- Vi har väl börjat prata lite löst, men jag är väl rätt klar med att jag vill vara kvar här och jag tror väl att Elfsborg också vill att jag ska vara kvar, så det blir nog en fortsättning här, säger han i podcasten. 

Hur länge stannar du?
- Det vet vi inte riktigt än, det får bli en fråga för den sportsliga avdelningen.

Vad vill du själv?
- Jag känner att jag fortfarande bidrar väldigt mycket och jag känner att jag fortfarande tar kliv i detta Elfsborg och vill vara en viktig pusselbit. Som sagt så gav jag något löfte eller önskemål när jag kom hem om vad som skulle hända här och det har vi ju inte upplevt än. Så det är det jag hoppas på, säger han.

ANNONS

Du är ju 31 och fyller 32 längre fram i år. Så du är ju inte jättegammal sett till hur länge folk håller på. Så hur länge vill du fortsätta spela?
Jag tänker att jag har minst tre-fyra år till. Det är helt klart så jag känner nu.

Och då vill du ett kontrakt på tre-fyra år av Elfsborg?
Det hoppas jag verkligen att jag ska få.

Och med löneförhöjning?
- Det förutsätter jag att Stefan (Andreasson, klubbchef) vet, men det är en senare fråga det också, säger Larsson.

Lyssna på hela avsnittet med Johan Larsson i spelaren ovan. 

Fakta

345 - Johan Larsson

Avsnitt 345 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Johan Larsson. Elfsborgs lagkapten talar om hur man ska ta det där utlovade SM-guldet, om att axla rollen som veteran för att få unga talanger att lära sig, om att han är inne på sista kontraktsåret, om viljan att stanna längre men gärna med löneförhöjning, om förhoppningen att klubben tar hem fler gamla spelare, om Jimmy Thelins betydelse och om den fartfyllda fotbollen man vill spela.

Dessutom berättar Larsson om känslan att se Sverige spela VM-playoff med en mittback till höger, om att landslagets ledning sagt att han finns i tankarna, om hur Petter Wettergren fick honom att bli högerback, om smärtan att tänka tillbaka på när Bröndby tappade ligaguldet, om den tunga perioden i Frankrike när han var på botten i karriären och om den jobbiga känslan att som basketintresserad se vännen Jonas Jerebko skriva på för CSKA Moskva.

Publicerad 2022-04-05 kl 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto