Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zeneli öppnar för återkomst i Elfsborg-tröjan: ”Självklart tänker man på att flytta hem någon dag”

Ligue 1

Arber Zeneli har etablerat sig utomlands.
Han utesluter dock inte en återkomst till allsvenskan och Elfsborg.
- Elfsborg betyder otroligt mycket. De gav mig chansen att bli den spelare jag är, säger han i podcasten "Lundh".

Foto: Bildbyrån.

Arber Zeneli, till vardags i franska Reims, flyttade från Elfsborg 2015. Sedan dess har han etablerat sig på hög nivå utomlands och innan flytten till Frankrike var han ett framträdande namn i Heerenveen under flera säsonger.

Den här veckan gästar 25-åringen podcasten "Lundh" och han berättar där att han har stora känslor kvar för Elfsborg och att det är aktuellt att flytta hem när det känns rätt i karriären.

- Jag är 25 år nu, jag vill fortsätta vara utomlands. Vi kollar hur mycket jag kan uppnå inom min karriär. Men självklart tänker man på att flytta hem någon dag också och kanske spela en-två säsonger med Elfsborg. Sedaq får man se om de vill ha mig under den perioden. Men självklart tänker jag på det.

Annons

Du kom fram i Elfsborg. Vad betyder klubben för dig i dag?
- Elfsborg betyder otroligt mycket. De gav mig chansen att bli den spelare jag är. Jag fick chansen när jag väl kom upp till A-laget. Det kanske inte gick jättebra för mig i början, jag fick hoppa in lite hela tiden. När sedan Haglund tog över fick jag chansen. Sedan gick det bra för mig. Jag gick till Heerenveen året efter.

Lyssna på podcasten i spelaren ovan!

Fakta

282 - Arber Zeneli

Avsnitt 282 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Arber Zeneli. Den tidigare Elfsborgs-spelaren talar om den tuffa vägen tillbaka från korsbandsskadan, om tillvaron i Ligue 1 och Stade de Reims, om målet att nå ännu högre i fotbollsvärlden, om det svåra att hantera agenter och sockrade löften, om tankarna på att komma tillbaka till Elfsborg.

Zeneli berättar även om målet att ta Kosovo till EM, om uppladdningen inför playoffmatcherna, om vad fotbollen betytt för den unga nationen, om hans val att spela för föräldrarnas Kosovo, om reaktionerna i Sverige och om att det var fel att den svenska landslagsledningen att ringa efter att han valt.

Publicerad 2020-10-08 kl 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto