ENGLAND

Sebastian Larsson, Birmingham 20/1

Sebastian Larsson fanns inte med i matchtruppen i derbyt mot Aston Villa i helgen – vilket kan vara en indikation på att han snart har klart med en ny klubbadress.

Martin Olsson, Blackburn 14/1
Inspirerad av säsongens första mål var Olsson aktiv värre offensivt i matchen mot Chelsea (förlust 0-2). Han testade Cech med ett fräsande skott från 25 meter men Chelseas burväktare räddade skottet. Olsson visade på stor ambition och spelhunger men hade ingen större lycka med sig. 6/10 av Skysports.

Johan Elmander, Bolton 22/9
Elmander hade ingen större lycka med sig när Bolton föll med 0-2 mot Stoke. Elmander skulle i den 37:e minuten nicka bort bollen från farligt område i eget straffområde men nickade inte bollen bättre än att den hamnade hos Danny Higginbotham som kunde göra 1-0 till Stoke. Elmander försökte sedan själv få revansch med en nick offensivt men nickade då utanför. 6/10 hos Skysports och omdömet ”var emellanåt en besvikelse”.

David Elm, Fulham 0/0

Alltjämt utanför Fulhams matchtrupp. Vill lämna klubben på lån och uppges vara aktuell för Elfsborg men Fulham har ställt sig kallsinnigt till att släppa honom.

Jonas Olsson, West Bromwich 8/1
Ännu inte kvitt hälproblemen. Comebacken dröjer ännu en tid.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0 (Northampton 4/0)

Söker ny klubb att bli utlånad till för att få spela matcher.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0
Söderberg är tillbaka i reservlaget efter att Steve Harper nu är helt återställd och åter kan vakta målet för Newcastle.

John Guidetti, Burnley 5/1 (Utlånad från Manchester C 0/0)

Utanför Burnleys matchtrupp när laget spelade 0-0 mot QPR.

SKOTTLAND

Daniel Majstorovic, Celtic 18/0

Majstorovic var mycket aktiv när Celtic vann med 3-0 borta mot Hibernian. Han hade två bra nicklägen framåt och bakåt rensade han en gång bort bollen på mållinjen. Spelade hela matchen.

Fredrik Ljungberg, Celtic 1/0
Ligadebut för Ljungberg när Hibernian slogs tillbaka med 3-0. Ljungberg började på bänken och hoppade in i den 74:e minuten. Han tog för sig rejält och kom till ett par bra inläggslägen men mycket mer än så blev det inte.

Billy Berntsson, Kilmarnock 1/0

Vi var i förra veckans proffskoll inne på att Billy Berntsson kunde få chansen mot St Johnstone – och visst blev det också så. Men dock bara i en minut, han hoppade nämligen in i den 89:e minuten i matchen som slutade 1-1.

TYSKLAND

Per Nilsson, Nürnberg 12/0

Fortsatta skadeproblem gjorde att Nilsson missade Nürnbergs omstart mot Borussia Mönchengladbach (förlust 0-1)

Denni Avdic, Werder Bremen 1/0
Avdic fanns med i Werder Bremens trupp när Bundesliga startade om i helgen. Bremen mötte Hoffenheim och vann med 2-1. Avdic började på bänken men fick debutera i den sista matchminuten.

Andreas Dahlén, FSV Frankfurt 13/0
Dahlén hade en omtumlande omstart i Bundesliga 2. Han fick börja på bänken i omstarten mot Arminia Bielefeld (oavgjort 1-1). I den 69:e minuten hoppade han in på mittfältet. Men det blev inte spel i knappt en kvart, då han i den 83:e minuten gick fram som en slåttermaskin på mittfältet mot Bielefelds Sandro Kaiser. Domaren tvekade aldrig att rycka upp det röda kortet och visa ut svensken.

Matias Concha, Bochum 10/0
Fotskadad och borta till ungefär månadsskiftet april-maj 2011.

Andreas Johansson, Bochum 10/0
Ser ut att ha spelat till sig en ordinarie plats på Bochums mittfält numera. Gjorde en fin insats när 1860 München slogs tillbaka med 3-1 på bortaplan. Johansson spelade hela matchen och tilldelades fina betyget 3,5/6 av kicker.de (omvänd betygsskala, där 1 är bäst och 6 är sämst).

Oscar Lewicki, Bayern München II 14/0
Speluppehåll i Bundesliga 3 till 22 januari 2011. Har precis skrivit på ett kontrakt med Bayern Münchens A-lag men väntas tillsvidare fortsätta i andralaget.

ITALIEN

Albin Ekdal, Bologna 12/1

Spelade från start i förlustmatchen mot Inter i helgen (förlust 1-4). Byttes ut i den 72:a minuten efter att han knappt skapat något nämnvärt under sin tid på planen. Goal.com valde att sätta betyget 6/10 på svensken och omdömet: "Fanns med i det mesta av Bolognas spel på mittfältet under 60 minuter".

Zlatan Ibrahimovic, Milan 17/11 (utlånad från Barcelona)

Elfte målet för säsongen för Ibrahimovic när han gav Milan ledningen med 1-0 borta mot Lecce. Men målet räckte bara till en poäng, då Lecce utjämnade med åtta minuter kvar. Målet var ett mästerverk av Ibrahimovic, där han snyggt lobbade bort Lecces keeper. Goal.com utsåg Ibrahimovic till planens bäste spelare.

Linus Hallenius, Genoa 0/0
Hallenius har skadekänning och får vänta på sin debut ytterligare en tid. Han missade matchen mot Udinese (förlust 2-4)

Jonatan Berg, Taranto 0/0
Berg har haft fotproblem men var aktuell för debut Atletico Roma i förra veckan när en förkylning satte stopp. Han fanns heller inte med i helgen när Taranto spelade borta mot Gela (0-0).

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon 18/1

Källström firade omstarten av ligaspelet i Frankrike med att göra säsongens första mål. I den 53:e minuten tryckte han in en volley lågt bakom Fabien Aduard i Lorients mål. Målet betydde 2-0 och gjorde att Lyon kunde spela helt utan press och vann till slut med 3-0. Källström fick fina betyget 7,5/10 av goal.com för sin insats.

Petter Hansson, Monaco 17/0
Hansson fick börja 2011 på avbytarbänken när Monaco mötte Auxerre på bortaplan (1-1). Han blev kvar där matchtiden ut.

SPANIEN

Henok Goitom, Almeria 12/0

Almeria mötte Real Madrid på hemmaplan och grejade 1-1. Goitom fick se större delen av matchen från avbytarbänken. Först i den 89:e minuten fick han hoppa in. Det var alldeles för kort tid för att hinna göra ett avtryck i matchbilden och för att få ett betyg hos goal.com.

Kennedy Bakircioglü, Racing Santander 18/1
Bakircioglü hade inte marginalerna med sig när Santander föll med 1-2 borta mot Athletic Bilbao. I den 32:a minuten lossade han stora kanonen från distans men bollen tog klockrent i ribban. Då hade Bilbao redan ledningen med 2-0. Ex-hammarbyaren var dock inblandad i Santanders reduceringsmål, då en frispark från hans sida hittade huvudet på Ivan Bolado i den 74:e minuten. Men närmare än 1-2 kom aldrig Santander. 5,5/10 blev betyget för svensken hos goal.com.

Marcus Rosenberg, Racing Santander 15/5 (Utlånad från Werder Bremen)
Rosenberg spelade på nytt från start och hela matchen när Santander föll med 1-2 mot Bilbao. Rosenberg hade en gyllene möjlighet att reducera till 1-2 strax efter paus men bollen tippades utanför målramen av Bilbaos burväktare Gorka Iraizoz. Goal.com var mycket tillfreds med svenskens insats och tilldelade honom betyget 7/10.

Emra Tahirovic, Deportivo Castellón 5/0 (Utlånad från FC Zürich)

Orihuela var motståndare när Castellón tog en poäng i helgen via 0-0. Tyvärr har det inte gå att få fram huruvida Tahirovic medverkade i matchen.

GREKLAND

Olof Mellberg, Olympiakos 11/1

Olympiakos fortsätter att ånga på i den grekiska ligan. I helgen blev det seger med 4-2 mot Panserraikos. Mellberg spelade samtliga 90 minuter av matchen.

Markus Jonsson, Panionios 3/0

På väg hem till AIK eller inte? Den frågan har varit aktuell efter nyår. Men när Panionios vann med 2-0 borta mot Aris fanns Jonsson med från start i backlinjen och spelade hela matchen. Kanske ett tecken på att grekerna är villiga att satsa på svensken.