Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PROFFSKOLLEN - Prica frälste Rosenborg

Proffskollen

Rade Prica har blixtrat till sporadiskt den här säsongen. I helgen var han dock lysande och hjälpte Rosenborg till lagets första seger för säsongen i den norska ligan. Läs mer i veckans proffskoll.

NORGE

Alexander Nadj, Lilleström 0/0, 0 hållna nollor
Nadj fick från avbytarbänken se hur Stefan Logi Magnusson höll nollan mot Haugesund när Lilleström vann med 5-0.

Emil Johansson, Molde 5/0
Johansson utmärkte sig inte nämnvärt men gjorde heller inte direkt bort sig när Molde vann med 3-1 borta mot Brann. 4/10 i betyg av vg.no för 90 minuters spel.

Mattias Moström, Molde 2/0
Skadekänning gör att han är utanför Moldes matchtrupp just nu. Missade helgens seger borta mot Brann med 3-1.

Mattias Andersson, Odd Grenland 2/1
Spelade från start i bortamatchen mot Tromsö. Tog sitt lag tillbaka in i matchen via ett snyggt reduceringsmål på volley till 1-2 i den 79:e minuten men blev utbytt alldeles efter målet. 5/10 av vg.no

ANNONS

Mattias Bjärsmyr, Rosenborg 1/0 (lån från Panathinaikos under 2011)
Bjärsmyr får fortsätta finnas sig i att vara bänkad hos Rosenborg. På Annandag Påsk blev det på nytt 90 minuter på avbytarbänken när Rosenborg tog säsongens första seger och vann med 2-0 mot Vålerengen.

Mikael Dorsin, Rosenborg 5/0
Dorsin kämpade på som vanligt under 90 minuter men var sällan involverad i några riktigt bra möjligheter mot Vålerengen. 5/10 blev betyget hos vg.no.

Mikael Lustig, Rosenborg 5/0
Många duster mot Luton Shelton blev det för Lustig i matchen mot Vålerengen och Lustig gick segrande ur dessa praktiskt taget varje gång. 5/10 i betyg av VG.

Rade Prica, Rosenborg 5/5
Prica håller målsnittet med ett mål per match och han gör det via ett 2-0-mål redan efter en halvtimmes spel mot Vålerengen. Prica kom fri med målvakten efter lite trassel i Vålerengenförsvaret och en anfallare av Pricas kaliber fri med målvakten – då brukar det innebära mål och det gjorde det även nu. Prica var också den som spelade fram till Rosenborgs första mål som slogs in redan i den andra minuten av Michael Kleppe Jamtfall. Prica tilldelades fina betyget 7/10 av VG.

ANNONS

Daniel Örlund, Rosenborg 5/0, 1 hållen nolla.
Säsongens första nolla av Örlund när Rosenborg vann med 2-0 mot Vålerengen. Han behövde inte anstränga sig nämnvärt för nollan och fick 5/10 i betyg.

Johan Andersson, Stabaek 4/0
Fanns inte med i matchtruppen mot i segermatchen mot Fredrikstad (3-1).

Pontus Farnerud, Stabaek 5/0
Farnerud gjorde på nytt ett gott dagsverke på Stabaeks mittfält mot Fredrikstad (seger 3-1). Efter en timmes spel och strax efter Fredrikstads reducering till 2-1 klämde han till från 20 meters håll men inte bättre än att en Fredriksstadsspelare kunde skicka bort bollen till en hörna. 5/10 i betyg av VG.

Fredrik Björck, Tromsö 5/0
Tromsö vann med 2-1 mot Odd Grenland och Björck spelade hela matchen. I den 77:e minuten fick han in en enormt fin tackling på Odds Mattias Andersson och hindrade denne från att få ett friläge. 5/10 i betyg av VG.

ANNONS

Marcus Sahlman, Tromsö 5/0, 3 hållna nollor
Sahlman var nära att än en gång hålla nollan men släppte ett mål förbi sig i matchen mot Odd Grenland. Men han räddade segern åt nordnorskarna när han i den 82:a minuten gjorde en fantomräddning på Håvard Storbaecks avslut. 6/10 i betyg hos VG.

Robin Malmkvist, Tromsö 0/0
Sahlmans stabila spel gör att Malmkvist just nu sitter bergfast på reservbänken.

Björn Andersson, Viking Stavanger 5/0
Den svaga insatsen senast innebar att Andersson var förpassad till avbytarbänken på nytt när Viking förlorade med 0-1 mot Strömsgodset. Byttes in i den 79:e minuten men spelade för kort tid för betyg.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger 0/0
Skadeproblem stoppar Ingelsten tillsvidare.

Fredrik Stoor, Vålerengen 4/0
En knäskada stoppade Stoor i sista stund från spel mot Rosenborg (förlust 0-2) på Lerkendal.

ANNONS

Daniel Arnefjord, Ålesund 4/0
Ålesund vann med 1-0 mot Sogndal efter ett mål i den näst sista minuten. Strax före målet höll dock Arnefjord på att bli stor syndabock, då han drullade bort bollen i eget försvaret och skapade en jättechans för Ulrik Flo. Men dennes avslut var av allt annat än högsta klass. 5/10 i betyg av VG.

Jonas Sandqvist, Ålesund 0/0, 0 hållna nollor.
Utanför matchtruppen mot Odd Grenland.

DANMARK

Max von Schlebrügge, Bröndby, 20/0
Utanför Bröndbys matchtrupp när laget vann med 3-0 mot Esbjerg i torsdags. I helgen vann Bröndby med 4-0 borta mot Randers. Men något spel blev det inte för von Schlebrügge som tillbringade hela matchen på avbytarbänken.

Mikael Nilsson, Bröndby, 26/2
Inte heller Nilsson fanns med i torsdagens match mot Esbjerg. Nilsson fanns med på planen under hela matchen när Bröndby vann med 4-0 mot Randers. Gjorde sitt jobb men utmärkte sig inte i övrigt.

ANNONS

Martin Fribrock, Esbjerg, 0/0
Får vänta ännu ett tag efter sina skadeproblem på att vara tillbaka i matchtruppen.

Johan Persson, Esbjerg 1/0
Persson fortsätter att nöta 90 minuter bänk hos Esbjerg. Först i torsdags borta mot Bröndby och sedan i helgen fick han se sitt lag förlora med 0-1 mot Midtjylland.

Fredrik Risp, Esbjerg 18/0
Skadekänning fortsätter att hålla Risp utanför Esbjergs matchtrupp. Inte med heller mot Bröndby (förlust 0-3) och mot Midtjylland (förlust 0-1).

Johan Wiland, FC Köpenhamn, 27/0
I torsdags blev det seger med 2-1 borta mot Lyngby för Wiland. I helgen var det dock lite lugnare för den svenske landslagskeepern. Han behövde inte anstränga sig över hövan för att hålla nollan mot Silkeborg när FCK vann med 2-0 på hemmaplan.

Mikael Antonsson, FC Köpenhamn, 24/0
Spelade hela matchen mot Lyngby i torsdags (seger 2-1) Ingen speltid för Antonsson i helgen som var bänkad under hela matchen mot Silkeborg (seger 2-0).

ANNONS

Pierre Bengtsson, FC Köpenhamn 4/0 (Nordsjälland, 19/0)
Fick förtroendet i startelvan mot Lyngby i torsdags. Byttes ut i den 62:a minuten mot Oscar Wendt. I helgen mot Silkeborg blev det 90 minuter på avbytarbänken.

Oscar Wendt, FC Köpenhamn, 25/1
Började på bänken mot Lyngby i torsdags. Hoppade in mitt i den andra halvleken då han löste av Pierre Bengtsson. Wendt hjälpte Wiland och FCK att hålla nollan i matchen mot Silkeborg (2-0)

Ken Fagerberg, Midtjylland, 10/2
I torsdags mot Horsens hoppade Fagerberg in i den 71:a minuten. I helgen var däremot en svensk flagga var synlig i startelvan hos Midtjylland. Fagerberg fick förtroendet i 71 minuter innan han byttes ut i matchen mot Esbjerg (förlust 0-1).
Rawez Lawan, Nordsjälland, 17/1
Ingen speltid alls blev det för Lawan i torsdags när Nordsjälland vann med 2-1 borta mot Odense. I helgen blev det ingen speciellt lång speltid för Lawan när Nordsjälland mötte Ålborg (oavgjort 3-3). Elva minuter närmare bestämt, då han fick hoppa in i den 79:e minuten.

ANNONS

Andreas Johansson, Odense, 25/1
Fanns med från start och spelade hela matchen när Odense förlorade med 1-2 mot Nordsjälland i torsdags. I helgen spelade Johansson på nytt 90 minuter, då Odense vann med 2-0 mot Sönderjyske.

Erton Fejzullahu, Randers 7/0 (utlånad från NEC Nijmegen 7/0)
I onsdags borta mot Ålborg blev det ett inhopp i den 82:a minuten. Fick chansen från start mot Bröndby (förlust 0-4) men hade en tung eftermiddag och byttes ut redan efter 61 minuters spel.

Louay Chanko, Ålborg, 24/0
Utanför Ålborgs matchtrupp mot Randers i onsdags (seger 4-1) och mot Nordsjälland i helgen (oavgjort 3-3).

Valentino Lai, Vejle 18/3
Lai blev poängräddare i torsdagens match mot Kolding, då han i den 77:e minuten satte en straffspark som betydde 2-2, vilket matchen också slutade. I helgen spelade Lai spelade från start när Vejle vann med 2-1 borta mot Vestsjälland. Han byttes ut med sex minuter kvar av matchen.

ANNONS

Mikael Rynell, Vejle 17/7 (Utlånad från Esbjerg, 1/0)
Var tillbaka i startelvan efter den tåskada han haft när Vejle mötte Kolding. Rynell gjorde 1-0 i den 36:e minuten. Men han fick på nytt känning av sin tåskada och utgick i den 60:e minuten. Tåskadan hindrade honom från spel mot Vestsjälland i helgen.

Eldin Karisik, Viborg 21/1
Karsik spelade från start mot FC Fyn i torsdags (seger 2-1) och var på vippen att göra sitt andra mål för säsongen. Karisik spelade hela matchen, vilket han också gjorde mot Nästved i helgen (oavgjort 2-2).

Muamet Asanovski, AB Köpenhamn 4/0
Spelade från start mot Skive (förlust 1-2) på skärtorsdagen men byttes ut i den 62:a minuten efter att han hade haft svårt att skapa något konstruktivt. Satt på bänken under hela matchen i helge mot AGF Århus (förlust 1-3).

HOLLAND

ANNONS

Rasmus Lindgren, Ajax 16/1
Utanför matchtruppen mot Excelsior (seger 4-1).

Rasmus Elm, AZ Alkmaar 26/5
Fanns med i startelvan när Alkmaar förlorade med 1-2 mot Willem II. Byttes ut i den 66:e minuten utan att ha uträttat speciellt mycket konstruktivt. Det avspeglade sig också i betyget hos goal.com – 5/10.

Pontus Wernbloom, AZ Alkmaar 25/4
Wernbloom hade en jättechans i matchslutet mot Willem II att bärga en poäng åt sitt lag men hans nick gick precis utanför målramen och Alkmaar förlorade med 1-2. 5,5/10 i betyg hos goal.com.

Andreas Granqvist, Groningen 31/11
Granqvist gjorde sin vana trogen en stabil insats när Groningen vann med 3-1 mot NEC Nijmegen. Han fick också titta på domarens gula kort i den 51:a minuten. Näst bäst betyg av alla spelare i Groningen av goal.com, 7/10.

Fredrik Stenman, Groningen 30/1

ANNONS
Stenman kom till ett par fina inläggslägen som öppnade upp stora blottor i Nijmegens försvar. Något darrig insats bakåt och det syntes direkt hos betyget hos goal.com, där han fick näst sämsta betyg, 5,5/10.

Petter Andersson, Groningen 15/2
Nu har ”Ljusvattnets Henry” börjat röra på sig på allvar igen. Inte spel från start mot Nijmegen men förste inhoppare och fick beträda planen redan i den 66:e minuten. Stod för några riktigt briljanta saker och framspelningen till Tim Matavz mål i den näst sista matchminuten var ren och skär briljans. Något betyg blev dock inte satt på Andersson från goal.com på grund av den ändå förhållandevis ringa speltiden.

Philip Haglund, Heerenveen 11/1
Haglund spelade på nytt från start och under hela matchen när Heerenveen spelade 2-2 mot VVV Venlo. Tillsammans med en handfull andra spelare fick han fina betyget 6,5/10 av goal.com för sin insats.

ANNONS

Viktor Elm, Heerenveen 27/3
Elm har svårt att platsa från start hos Heerenveen för tillfället och fick på nytt börja på avbytarbänken. Heerenveen gjorde bara ett byte mot VVV Venlo och det var när Roy Beerens togs av planen i den 64:e minuten för att ersättas just av Elm. Fyra minuter senare blev svensken varnad. 6/10 i betyg hos goal.com.

Samuel Armenteros, Heracles 30/7
Armenteros bjöd på några fina saker i matchen mot De Graafschap och hade ett bra samarbete med lagets brasilianske spelare Everton i den första halvleken men Armenteros fick det allt tyngre ju längre matchen led. I den sista matchminuten fick han vara med om ett taktiskt byte. 5,5/10 i betyg av goal.com.

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven 32/0
Tre gånger fick Isaksson plocka ur bollen ur sitt nät efter att Feyenoord vunnit med klara 3-1 mot PSV. Fick trots tre insläppta mål fullt godkända betyget 6,5/10.

ANNONS

Marcus Berg, PSV Eindhoven 23/7 (utlånad från Hamburg)
Precis som senast fick Berg börja på avbytarbänken. Denna gång, mot Feyenoord, blev det ett inhopp med kvarten kvar.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 26/15
Toivonen såg äntligen till att skriva in sig i målprotokollet då det var han som ordnade PSV:s tröstmål mot Feyenoord. Han tog tillvara på en stolpretur efter en timmes spel. Målet betydde 1-1. Toivonen började dock på avbytarbänken men visade i den andra halvleken att han är värd en plats från start efter sitt spel i den andra halvleken. Han bytte av en miserabel Atiba Hutchinson i halvtid och tilldelades betyget 7/10 av goal.com jämfört med Hutchinsons 3,5/10.

Rasmus Bengtsson, Twente 9/0
Tillbringade hela matchen mot Ado den Haag (seger 2-1) på avbytarbänken.

Emir Bajrami, Twente 20/1
Bajrami fick bara sex minuter på sig mot Ado den Haag, då han suttit större delen av matchen på avbytarbänken. Bajrami tog dock för sig direkt och började röra om i Ado den Haags försvar och bara två minuter efter sitt inhopp slog han ett väl avvägt inlägg som Luuk de Jong kunde nicka i praktiskt tomt mål från nära håll.

ANNONS

Andreas Landgren, Willem II 11/2 (Utlånad från Udinese)
Efter en lång tid på skadelistan var Landgren tillbaka i matchtruppen när Willem II vann med 2-1 mot AZ Alkmaar. Landgren satt dock hela matchen på avbytarbänken.

Esad Razic, OSS 4/0
Skadade sig 3 oktober mot JVC Cuijk och har inte spelat sedan dess. OSS leder Topklasse-serien som är den tredje högsta serien i Holland. I helgen var OSS spelledigt.

BELGIEN

Marcus Andreasson, Lierse 2/0
Lierse spelade 1-1 mot Sint Truiden och lever i kampen om en plats till Europa League. Andreasson fanns dock inte med i Lierse uppställning denna gång.

Patrick Amoah, White Star Woluwé 27/22
White Star Woluwé vann med 3-0 mot Diegem Sport förra helgen. Amoah spelade från start och gjorde 2-0-målet. Han spelade hela matchen. White Star Woluwé var spelledigt i helgen.

ANNONS

ENGLAND

Sebastian Larsson, Birmingham 30/3
Larsson fortsätter att göra mål för sitt Birmingham. Han stod för säsongens tredje fullträff när han i onsdagens match mot Chelsea gjorde Birminghams enda mål i den 77:e minuten. Han gjorde det på straffspark. Chelsea vann dock matchen med 3-1. 7/10 i betyg av Skysports och omdömet ”Livligt framträdande”. Spelade hela matchen i helgen mot Liverpool (förlust 0-5). Betyget och omdömet från Skysports blev mer måttligt – 5/10 och ”Inte på topp”.

Martin Olsson, Blackburn 24/1
Olsson gjorde en fin insats mot Manchester City och var nära att göra mål på stopptid och utjämna till 1-1. Hade dessutom en frispark som var på vippen att gå in. Nu vann City matchen i stället med 1-0. 6/10 i betyg hos Skysports.

Johan Elmander, Bolton 31/10
Elmander gjorde en riktigt bra match mot Arsenal när Bolton vann med 2-1 i helgen. 7/10 i betyg och Skysports satte omdömet ”bra länk”

ANNONS

Jonas Olsson, West Bromwich 20/1
Jonas Olsson spelade hela matchen mot Tottenham (2-2). 7/10 i betyg av Skysports och omdömet ”Solid i försvaret och stod stark under stundtals hård press”.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0 (Northampton 4/0)
Väntar på att få bli utlånad för att få speltid.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0
Tillbaka i reservlaget igen.

John Guidetti, Manchester C 0/0 (Burnley 5/1)
Guidetti har inte riktigt klarat av konkurrensen i Citys A-lag och får nöja sig med spel i U-truppen.

SKOTTLAND

Daniel Majstorovic, Celtic 25/1
Majstorovic var tillbaka i startelvan mot Kilmarnock i veckan (seger 4-0) I helgen mot Glasgow (0-0) spelade också Majstorovic 90 minuter och hade ett strålande läge att göra mål men Allan McGregor i Rangers-målet var enormt bra och knep också en straffspark i matchens slutskede.

ANNONS

Fredrik Ljungberg, Celtic 7/0
På bänken från start mot Kilmarnock i onsdags. Fick hoppa in i den 69:e minuten. Satt med på avbytarbänken under hela matchen mot Glasgow utan att få hoppa in.

Billy Berntsson, Kilmarnock 4/0
Berntsson fanns med på avbytarbänken i matchen mot Celtic (förlust 0-4). Fick äran att hoppa in i den 79:e minuten men hann inte göra något större avtryck under sitt inhopp. Mot Dundee United i helgen (förlust 2-4) blev det 90 minuter på avbytarbänken.

TYSKLAND

Per Nilsson, Nürnberg 19/1
Nilsson var återigen förpassad till avbytarbänken när Nürnberg mötte Mainz. Han fick sitta kvar på densamma matchtiden ut.

Denni Avdic, Werder Bremen 7/0
Utanför matchtruppen när Werder Bremen vann borta med 3-1 mot St Pauli.

Andreas Dahlén, FSV Frankfurt 17/0
Dahlén spelade hela matchen mot Osnabrück (1-1) och gjorde en fullt godkänd insats och tilldelades betyget 4/6 av kicker.de.

ANNONS

Matias Concha, Bochum 10/0
Fotskadad och väntas bli borta till månadsskiftet april/maj.

Andreas Johansson, Bochum 23/0
Paderborn var motståndare i helgen för Bochum. 0-0 slutade matchen och Johansson fanns med i startelvan. Byttes ut med sex minuter kvar och tilldelades betyget 4/6.

Oscar Lewicki, Bayern München II 26/0
Spelade i onsdags hela matchen när Bayern Münchens andralag förlorade med 0-2 mot Rot Weiss Erfurt. Lewicki tillhörde dock planens bästa spelare och fick betyget 3/6. I helgen blev det 0-0 mot Hansa Rostock. Lewicki på bänken från start men hoppade in i den 73:e minuten.

ITALIEN

Albin Ekdal, Bologna 18/1
Skadekänning höll honom borta från Bolognas match mot Cesena (förlust 0-2).

Zlatan Ibrahimovic, Milan 28/14 (utlånad från Barcelona)
Avstängd när Milan mötte Brescia och vann med 1-0 på bortaplan.

ANNONS

Joel Ekstrand, Udinese 0/0
Ekstrand får vänta ett tag till på sin debut i Udinese. Han fanns inte med i matchtruppen när Udinese vann med 2-1 mot Napoli.

Jonatan Berg, Taranto 0/0
Ingen Berg synlig i matchtruppen när Taranto vann med 3-0 borta mot Juve Stabia.

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon 28/3
Lyon var spelledigt i helgen på grund av att tilltänkte motståndaren Montpellier var upptaget med inhemskt cupspel.

Petter Hansson, Monaco 22/0
Hansson spelade hela matchen när Monaco vann med 1-0 mot Rennes. Stabil insats av svensken som fick betyget 6,5/10.

SPANIEN

Henok Goitom, Almeria 24/1
Kvar på avbytarbänken under hela matchen mot Real Zaragoza (förlust 0-1).
Kennedy Bakircioglü, Racing Santander 29/3
Fanns inte med i matchtruppen mot Malaga (förlust 1-2).

Marcus Rosenberg, Racing Santander 24/7(Utlånad från Werder Bremen)

ANNONS
Rosenberg spelade från start mot Malaga och gjorde lagets enda mål i den 73:e minuten, när han bredsidade in bollen från nära håll. Fick nöja sig med betyget 6/10 av goal.com.

Emra Tahirovic, Deportivo Castellón 6/0 (Utlånad från FC Zürich)
Tahirovic har hamnat i kylskåpet också i den spanska klubben som vill göra sig fri från sitt lånekontrakt, då de anser att Tahirovic fysiska kondition har gått från dålig till ännu sämre. Fanns således inte med i matchtruppen mot Sabadell (förlust 0-2) i helgen.

PORTUGAL

George Mourad, Portimonense 5/1
Ligacupfinal i Portugal i helgen och ligaspelet vilade.

TURKIET

Gustav Svensson, Bursaspor 16/0
Ingen Svensson i spelartruppen mot Manisaspor (seger 2-1).

Erkan Zengin, Eskisehirspor 28/0
Fick tillbringa större delen av matchen mot Trabzonspor (0-0) på avbytarbänken men fick hoppa in med tre minuter kvar.

ANNONS

Labinot Harbuzi, Genclerbirligi 14/0
Utanför matchtruppen när Genclerbirligi spelade 1-1 mot Kasimpasa.

Samuel Holmén, Istanbul B.B. 26/4
Holmén fick finna sig i att börja matchen mot Ankaragücü (förlust 1-4) på avbytarbänken. Hoppade in i halvtid.

Emir Kujovic, Kayserispor 12/4
Skadekänning gjorde att Kujovic missade matchen mot Galatasaray (oavgjort 1-1).

UNGERN

Bojan Djordjic, Videoton 5/0 (Videoton II 3/1)
Bojan var tillbaka på avbytarbänken men fick ingen speltid när Videoton vann med klara 4-0 mot Papa.

KROATIEN

Walid Atta, Lokomotiv Zagreb 6/0 (utlånad från Dynamo Zagreb)
Atta spelade förra helgen hela matchen mot Rijeka (oavgjort 0-0). I helgen blev det 90 nya minuter i försvaret när Varazdin Varteks besegrades med 1-0.

SCHWEIZ
Behrang Safari, FC Basel, 23/0
Safari spelade hela matchen mot Neuchatel Xamax (2-2) i onsdags. 90 minuter blev det också i helgen mot Young Boys (seger 2-1).

ANNONS

Andres Vasquez, Grasshoppers 2/0 (utlånad från FC Zürich)
Skadeproblem stoppade Vasques medverkan både i onsdags mot St Gallen (förlust 1-3) och Thun (seger 1-0).

Dusan Djuric, FC Zürich, 22/4
Djuric bidrog under 90 minuter till Zürich seger i onsdags med 2-1 mot Young Boys. I helgen var laget spelledigt från ligan.

Benjamin Kibebe, FC Luzern 9/1
Tillbaka i Luzerns matchtrupp när laget i onsdags mötte Thun och förlorade med 0-1. Kibebe satt hela matchen på avbytarbänken. Mot Bellinzona i helgen (seger 3-2) var han helt utanför matchtruppen.

Alexander Farnerud, Young Boys 12/6
Spelade från start i onsdags mot Zürich (förlust 1-2). Byttes ut i den 88:e minuten. I helgen blev det också förlust med 1-2. Denna gång mot Basel. Farnerud spelade hela matchen och hann också med att bli varnad i den 20:e minuten.

ANNONS

Linus Hallenius, Lugano 4/1 (utlånad från Genoa)
Hallenius spelade från start och hela matchen när serieledande Lugano förlorade hemma med 1-2 mot Stade Nyon.

ÖSTERRIKE

Eddie Gustafsson, Salzburg, 8/0
Tre gånger fick Gustafsson vittja nätet mot Wacker Innsbruck, då Salzburg förlorade med 2-3 efter att ha haft ledningen efter den första halvleken med 2-1.

USA

Erik Friberg, Seattle 6/0
Seattle vann med 1-0 borta mot Colorado Rapids. Friberg började som avbytare i matchen men fick hoppa in i den 74:e minuten.

SAUDIARABIEN

Christian Wilhelmsson, Al-Hilal 20/6
Al-Hilal spelade borta mot Al Nasr och förlorade med 0-1. ”Chippen” spelade från start men byttes ut i den 58:e minuten.

ALGERIET

Nadir Benchenaa, Tlemcen, 0/0
Tlemcen spelade 1-1 mot JSM Béjaia i helgen. Tyvärr har det inte gått att få fram i skrivande stund om Benchenaa fanns med i matchtruppen.

ANNONS
Publicerad 2011-04-27 kl 11:05

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto