Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
PROFFSKOLLEN

Proffskollen - stor succé för Rosenberg i Racing

Marcus Rosenberg har haft en tung period bakom sig men nu kan det ha lossnat. I Racing Santander har han dessutom hittat en ny lekkamrat i Kennedy Bakircioglu. Duon låg bakom tre av Racings fyra mål mot Osasuna i helgen. Läs mer om deras och övriga proffssvenskars bravader i veckans proffskoll.

DANMARK
Missade matchen mot Esbjerg på grund av skadekänning i baksidan av ena låret.

Mikael Nilsson, Bröndby, 14/0

Fanns med på planen under hela matchen mot Esbjerg (seger 2-1). Stabil insats som vanligt av svensken utan att glänsa.

Alexander Farnerud, Bröndby, 12/0

Spelade från start mot Esbjerg (seger 2-1) och byttes ut i den 84:e minuten. I den 23:e hade han ett bra skottläge som täcktes bort.

Martin Fribrock, Esbjerg, 0/0

Får vänta in på 2011 innan han kan göra comeback efter sin skada.

Fredrik Risp, Esbjerg 10/0

Fanns med på planen under hela matchen mot Bröndby (förlust 1-2). Sade efteråt till Ekstrabladet att han kände sig bestulen på en straffspark, sedan han blivit nedtryckt i straffområdet i samband med en hörna.

Max von Schlebrügge, Bröndby, 11/0

Andreas Augustsson, Horsens, 13/0
Skadekänning gjorde att Augustsson missade matchen mot Midtjylland (förlust 0-2).

Johan Wiland, Köpenhamn, 14/0

Släppte två mål förbi sig när FCK besegrade Lyngby på hemmaplan med 3-2. Det första målet han släppte in var på en frispark, där han inte riktigt nådde upp till bollen och det andra var en avslutning nära ena stolpen som Wiland inte hann ned på. Fick i den sista matchminuten se hur Sölvi Ottesen grejade segern åt FCK.

Mikael Antonsson, Köpenhamn, 12/0

Antonsson spelade hela matchen mot Lyngby. Gjorde en okej insats utan att glänsa. I veckan är Leo Messi motståndare jämfört med Lasse Rise som Antonsson fick tampas med mot Lyngby.

Peter Larsson, Köpenhamn, 0/0
Inte med i matchtruppen mot Lyngby. Har aviserat att han vill bort och är inte främmande för en flytt tillbaka till allsvenskan.

Oscar Wendt, Köpenhamn, 14/1
Wendt klockades för 90 nya minuter när FCK vann med 3-2 mot Lyngby.

Ken Fagerberg, Midtjylland, 2/1
Kvar på avbytarbänken under hela matchen när Midtjylland mötte Horsens på bortaplan och vann med 2-0.

Rawez Lawan, Nordsjälland, 11/1
Har fått fortsatt förtroende i startelvan trots bara ett mål den här säsongen. Spelade hela matchen när Nordsjälland förlorade med 1-4 mot Odense.

Pierre Bengtsson, Nordsjälland, 14/0
Fortsätter att spela stabilt för Nordsjälland. Fanns med på planen i 90 minuter i förlustmatchen mot Odense (1-4). Slog en hörna i matchens slutskede som var nära att resultera.

Andreas Johansson, Odense, 13/1
Såg till att Odense fick en drömstart mot Nordsjälland genom en fin framspelning till Johan Absalonen redan efter fem minuters spel. Byttes ut med kvarten kvar.

Louay Chanko, Ålborg, 12/0
Varken Chanko eller någon annan spelare på planen förmådde att göra mål när Ålborg mötte Randers på bortaplan (0-0).

Jones Kusi-Asare, Ålborg, 3/1
Inte med i matchtruppen mot Randers.

Valentino Lai, Vejle 9/1
Fanns med i matchtruppen mot FC Vestsjälland (1-1) men när det blev dags för match kände Lai av en ömmande ljumske och tvingades lämna återbud.

Mikael Rynell, Vejle 9/1 (Utlånad från Esbjerg, 1/0)
Firma Kim Olsen/Mikael Rynell var framgångsrik också mot Vestsjälland. I förra matchen slog Rynell en hörna som Olsen kunde nicka in. Mot Vestsjälland slog Rynell en genomskärande passning till Olsen som inte gjorde något misstag när han kom fri med Vestjällands målvakt. Rynell tillhörde planens bästa spelare och byttes ut efter välförtjänt dagsverke i den 73:e minuten.

Eldin Karisik, Viborg 12/1

Spelade hela matchen mot Nästved på bortaplan (seger 1-0) utan att utmärka sig nämnvärt.

NORGE

Det blev inte många minuters speltid för Pelu när Haugesund mötte Molde på hemmaplan. Pelu började sin numera vana trogen på avbytarbänken och fick hoppa in när det återstod sju minuter av matchen.

John Pelu, Haugesund, 18/1 (Utlånad från Rosenborg)

Conny Månsson, Kongsvinger, 0/0
Har kämpat sig tillbaka efter sin korsbandsskada och fanns med på avbytarbänken mot Rosenborg (0-0). Återstår att se om han får vakta målet i säsongens sista match för Kongsvinger.

Bobbie Friberg da Cruz, Kongsvinger, 28/0 (Utlånad från Randers i danska ligan)
Spelade hela matchen mot Rosenborg (0-0) och gjorde det med den äran. 5/10 blev betyget hos VG.

Edier Frejd, Kongsvinger, 27/1

Ruggigt het i hemmamatchen mot Kongsvinger och fick öppet mål tre gånger (!) men missade samtliga möjligheter. Fick förtroendet av assisterande tränaren Öjvind Eide under hela matchen. Ordinarie tränaren Tony Gustavsson fick se matchen från läktarplats på grund av avstängning. Frejd tilldelades betyget 4/10 av VG men det hade såklart varit högre om han satt någon av de chanser han fick.

Marcus Andreasson, Molde, 22/0
Spelade hela matchen borta mot Haugesund (2-1) utan att utmärka sig nämnvärt. En vanlig och stabil dag på jobbet med andra ord. 5/10 i betyg av VG.

Emil Johansson, Molde, 23/0

Förde en tämligen anonym tillvaro mot Haugesund förutom ett bra inlägg i den 15:e minuten som hade kunnat förvaltats bättre av lagkamraten Baye Fall. 4/10 satte VG i betyg.

Mattias Moström, Molde, 27/3
Fick tillbringa hela matchen mot Haugesund på avbytarbänken.

Björn Runström, Molde, 17/1 (Utlånad från danska Odense)
Har fått sitt kontrakt med Molde uppsagt och är på väg tillbaka till Odense.

Mikael Dorsin, Rosenborg, 29/3
Dorsin har spelat i varje Rosenborg-match den här säsongen och bortamatchen mot Kongsvinger (0-0) var inget undantag. Något anonym i första, mer företagsam i den andra halvleken men VG var ändå måttliga i sitt betyg och tilldelade ex-djurgårdaren 4/10.

Mikael Lustig, Rosenborg, 28/4

Stod för några fina framspelningar till Morten Moldskred och Roar Strand men ingen av dem kunde förvalta dessa på bästa sätt. I den 74:e minuten fick han titta på domarens gula kort. 4/10 satte VG i betyg.

Rade Prica, Rosenborg, 22/12
Prica hade inte marginalerna med sig mot Kongsvinger. Två nickar och volleyträffar, där den sista i den 83:e minuten strök i nättakets utsida, var det närmaste som Prica kom ett mål mot Kongsvinger. 5/10 i betyg.

Daniel Örlund, Rosenborg, 29/0

En av säsongens bästa matcher för Örlund när Rosenborg spelade 0-0 mot Kongsvinger. Blev stor poängräddare i den 90:e minuten med en fantomräddning på mållinjen när Edier Frejd var framme och försökte överlista den svenske burväktaren. 7/10 i betyg av VG och utsedd till planens främste spelare av samma tidning.

Mattias Bjärsmyr, Rosenborg 6/0 (Utlånad från Panathinaikos)

Fick starta matchen mot Kongsvinger på bänken. Byttes in redan i paus men utmärkte sig inte nämnvärt, vilket också avspeglade sig i betyget hos VG, som blev 4/10.

Panajotis Dimitriadis, Sandefjord 27/2
Andra målet för säsongen av ex-Vasalundsspelaren i den 44:e minuten i bortamatchen mot Stabaek. På halv-volley klämde han in bollen i krysset från nära håll till 1-1. Det räckte dock inte till poäng, då Stabaek gjorde ett segermål i den andra halvleken. 5/10 satte VG i betyg på Dimitriadis som spelade hela matchen.

Johan Andersson, Stabaek, 17/6
Redan i den åttonde minuten mot Sandefjord hade han matchens första mål i nätmaskorna men blev avvinkad för offside efter att ha slagit en ribb-retur i mål. Försökte sig på en snygg klack i den 54:e minuten efter en hörna men den blev också resultatlös. Byttes ut mot Jan Banan Tömmernes i den 74:e minuten. 4/10 i betyg av VG.

Pontus Farnerud, Stabaek, 19/3
Farnerud spelade hela matchen mot Sandefjord men hade svårt att skapa något kreativt. 5/10 satte VG i betyg för svensken som spelade 90 minuter.

Daniel Nannskog, Stabaek, 11/5

Säsongen över för skadade Nannskog.

Joel Riddez, Strömsgodset, 24/0

Hade svårt att övertyga när Strömsgodset föll med 1-2 mot Tromsö. Det avspeglade sig också i betyget hos VG, som satte 4/10.

Fredrik Björck, Tromsö, 28/1
Stabil försvarsinsats över 90 minuter av Björck i matchen mot Strömsgodset. 6/10 valde VG att sätta i betyg.

Marcus Sahlman, Tromsö, 23/0
Fick släppa en boll förbi sig mot Strömsgodset men spelade i övrigt förtroendeingivande. 5/10 satte VG i betyg och Sahlman kan glädja sig åt en säsong där han fått agera förstemålvakt under större densamma.

George Mourad, Tromsö 24/8

Byttes in i halvtid i matchen mot Strömsgodset men hade svårt att skapa något offensivt. 5/10 blev betyget av VG.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger, 21/8

Säsongen över för skadade Ingelsten.

Daniel Arnefjord, Ålesund, 26/2

Arnefjord spelade hela matchen mot Brann och stod för en stabil insats. 5/10 valde VG att belöna ex-AIK:aren med.

Johan Arneng, Ålesund, 25/1

Fanns med från början i startelvan mot Brann men när matchen blåstes igång fanns inte Arneng med, då han tvingats utgå med kort varsel på grund av skadekänning.

HOLLAND

Spelade hela matchen mot Heerenveen i förra veckan och utmärkte sig med att dra på sig ett gult kort redan i den sjätte minuten. 6/10 i betyg av goal.com för den insatsen. I helgen kom så det första målet för Lindgren. Han bröt dödläget vid 1-1 genom att snyggt trycka in en volley till 2-1 från nära håll i den 55:e minuten. Hann md att bli varnad också i den 62:a minuten. Ajax vann till slut matchen med 4-1. 7/10 i betyg av goal.com.

Rasmus Elm, AZ Alkmaar 6/2

Ingen Elm i matchtruppen mot de Graafschap (förlust 1-2) i onsdags. I helgen mot Feyenoord (seger 2-1) var han äntligen tillbaka efter sina skadeproblem och fick hoppa in i halvtid. Hade ingen förmåga att förändra matchbilden nämnvärt under den tid han var inne på planen. 6/10 valde goal.com att sätta i betyg på svensken.

Pontus Wernbloom, AZ Alkmaar 10/0

Kom till ett par bra avslut i matchen mot de Graafschap i onsdags. 5,5/10 i betyg av goal.com. Spelade hela matchen också mot Feyenoord i helgen. 6/10 blev betyget hos goal.com.

Andreas Granqvist, Groningen 11/5

Granqvist fortsätter att göra mål för sitt Groningen. Femte målet för säsongen i onsdags när Groningen vann med 3-1 mot Ado den Haag. Granqvist var den som gav Groningen ledningen med 2-1 i den 58:e minuten genom en mycket fin och hård nick. Näst bäste spelare på planen enligt goal.com och höga betyget 7/10. I helgen blev det också en målrik tillställning för Groningen, 5-3 borta mot VVV Venlo men då höll sig Granqvist borta från målprotokollet. 5/10 blev betyget hos goal.com för den insatsen.

Rasmus Lindgren, Ajax 6/1

Fredrik Stenman, Groningen 11/0
Stenman fanns med på planen under hela matchen mot Ado den Haag i onsdags. Blev varnad i den 90:e minuten. 6/10 i betyg av VG. Stenman spelade hela matchen också i helgen mot VVV Venlo. 5/10 blev betyget den gången.

Petter Andersson, Groningen 2/1
Sakta men säkert håller Andersson på att arbeta sig tillbaka till en ordinarie plats hos Groningen. I onsdags fick han göra sitt andra inhopp och spela de avslutande 13 minuterna mot Ado den Haag. Borta mot VVV Venlo i helgen fick han dock tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Philip Haglund, Heerenveen 3/0

Haglund fick äran att göra ett nytt inhopp för Heerenveen när han bytte med Michel Breuer i den 64:e minuten i förlustmatchen mot Ajax (1-3) i onsdags. 5,5/10 blev betyget hos goal.com. Något mindre speltid blev det i helgen när Haglund löste av Viktor Elm i den 75:e minuten mot Excelsior (seger 2-0). Spelade dock för kort tid för betygssättning av goal.com.

Viktor Elm, Heerenveen 8/0

Fanns med från start mot Ajax i onsdags och fick förtroendet under samtliga 90 minuter. Mot Excelsior i helgen blev det spel i 75 minuter. 5,5/10 blev betyget i båda matcherna för Elm hos goal.com.

Samuel Armenteros, Heracles 9/2
Armenteros gjorde i tisdags sitt andra mål för säsongen när han gav Heracles en drömstart genom att sätta pannan till bollen på ett väl avvägt inlägg redan i den andra minuten i matchen mot NAC Breda (seger 4-1). Tilldelades höga betyget 7/10 av goal.com. Byttes ut i den 72:a minuten. Spelade på nytt från start i helgen mot Ajax (förlust 1-4) men förde då en allt mer anonym tillvaro. Byttes då ut i den 79:e minuten. 6/10 fick han nöja sig med mot Ajax.

Erton Fejzullahu, NEC Nijmegen 4/0
Började på bänken i tisdags när Nijmegen spelade 1-1 mot Roda. Byttes in med kvarten kvar. Även i helgen fick Fejzullahu inleda på bänken när NEC ställdes mot Vitesse (0-0). För kort speltid för betyg hos goal.com. Byttes in med 18 minuter kvar och slog ett mycket bra inlägg i matchens slutskede, som lagkamraten Thomas Chatelle klippte till direkt på men bollen styrdes över Vitesses målribba. Goal.com satte 6/10 i betyg på den forne Mjällbyspelaren.

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven 12/0
Höll nollan mot Vitesse i onsdags och fick släppa ett mål förbi sig mot Twente i helgen. Mot Vitesse fick han göra två riktigt bra räddningar, den första redan i den sjätte minuten när Lasse Nilsson var framme och testade Isakssons färdigheter. Stod också mot Twente för ett par bra räddningar men var utan chans när Nacer Chaldi pricksköt i krysset efter en timmes spel. 6/10 mot Vitesse av goal.com och samma mediabolag gav 6,5/10 i betyg till Isaksson för insatsen mot Twente.

Marcus Berg, PSV Eindhoven 8/2 (utlånad från Hamburg)

Var tillgänglig för spel mot Vitesse i onsdags. Fick börja på bänken men hoppade in i den 75:e minuten. Kunde inte förändra matchbilden med sitt inhopp. Började också på bänken mot Twente (förlust 0-1) i helgen men hoppade in med 17 minuter kvar. Fick matchens sista chans och en kvitteringsmöjlighet i den 88:e minuten men drog bollen hårfint över.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven 10/8
Spelade hela matchen mot Vitesse men skapade bara en riktigt bra målchans. Hade det också tungt mot Twente, då han byttes ut med 17 minuter kvar mot Marcus Berg. 6/10 i betyg mot Vitesse, 5,5/10 i betyg mot Twente.

Rasmus Bengtsson, Twente 2/0
Fick fortsatt förtroende i startelvan i onsdags när Twente vann med 3-1 borta mot Willem II. Men när det blev dags för bättre motstånd i helgen mot PSV Eindhoven, då var Bengtsson utanför matchtruppen. 6/10 i betyg av goal.com för insatsen mot Willem II.

Emir Bajrami, Twente 6/0
Skadeproblemen gjorde att Bajrami missade matcherna både mot jumbon Willem II och mot serietvåan PSV.

Lars Nilsson, Vitesse 9/2
Spelade hela matchen mot PSV i onsdags och var nära att överlista Andreas Isaksson redan i matchupptakten. 5/10 fick Nilsson i betyg av goal.com för insatsen mot PSV. Spel även från start mot NEC Nijmegen i helgen men Nilsson hade svårt att skapa något kreativt och byttes ut i den 67:e minuten. 4,5/10 i betyg av goal.com och utsågs också av nämnda media till matchens flopp.

Andreas Landgren, Willem II 8/2 (Utlånad från Udinese)

Landgren var på vippen att göra sitt tredje mål för säsongen när han i onsdagens match fick se sitt avslut mot Twentes målvakt Nikolaj Mihajlov räddas på ett mycket snyggt sätt av nämnde burväktare. Landgren byttes ut i den 71:a minuten i matchen som slutade med förlust 1-3. Historien upprepade sig i helgen när Willem II mötte Roda på bortaplan – Landgren från start men inget mål trots ett gott skottförsök. Blev denna gång utbytt i matchminut 76. 6,5/10 valde goal.com att betygsätta Landgren för insatsen mot Twente och mot Roda fick Landgren exakt samma betyg.

ENGLAND

Spelade hela matchen i söndags mot Aston Villa (0-0). Hade som vanligt ett par fina möjligheter genom fasta situationer men hans lagkamrater förmådde inte att förvalta dessa på bästa sätt. 7/10 satte Skysports i betyg och gav honom omdömet ”slog flera farliga bollar in i det farliga området”.

Sebastian Larsson, Birmingham 10/0

Martin Olsson, Blackburn 8/0
Började som avbytare mot Chelsea men fick hoppa in redan i den 35:e minuten, då Gael Givet tvingades utgå på grund av skadekänning. 7/10 i betyg av Skysports och omdömet ”bra insats”.

Johan Elmander, Bolton 10/5
Försökte men förmådde inte att göra mål mot Liverpool (förlust 0-1). Fick en gyllene chans med drygt tio minuter kvar men fick inte till avslutet på rätt sätt. Blev utbytt i den 82:a minuten. 6/10 i betyg av Skysports.

David Elm, Fulham 0/0
Alltjämt utanför Fulhams matchtrupp.

Fredrik Stoor, Fulham 0/0

Precis som Elm alltjämt utanför Fulhams matchtrupp. Har inte stängt dörren för spel i allsvenskan nästa säsong.

Jonas Olsson, West Bromwich 8/1
Hälproblem gjorde att Jonas Olsson tvingades avstå matchen mot Blackpool (förlust 1-2) på måndagskvällen.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0 (Northampton 4/0)

Söker ny klubb att bli utlånad till för att få spela matcher.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0
Söderberg fortsätter få förtroendet som reserv till Tim Krul. Fick se krossen av Sunderland (5-1) från bästa plats på St James Park.

John Guidetti, Manchester C 0/0
Har allt för hård konkurrens i Manchester City för att kunna slå sig in i A-laget. Nu vill Svennis låna eller köpa honom till Leicester.

SKOTTLAND

Dagen till ära fick Majstorovic vikariera som lagkapten när Celtic vann med 3-0 borta mot St Johnstone. Spelade hela matchen och slog ett par fina inlägg som hade kunnat resultera om mottagaren av dessa varit mer på alerten.

TYSKLAND

Nilsson spelade hela matchen när Nürnberg vann borta mot Werder Bremen med 3-2. Kicker.de tilldelade den svenske mittbacken 3,5/6 i betyg (omvänd betygsskala, där 1 är bäst och 6 är sämst).

Daniel Majstorovic, Celtic 9/0

Per Nilsson, Nürnberg 10/0

Andreas Dahlén, FSV Frankfurt 8/0
En fotskada höll Dahlén borta från mötet mot Paderborn (seger 2-0).

Matias Concha, Bochum 6/0
Concha fanns med från start när Bochum mötte Cottbus på bortaplan och förlorade med 1-2. Byttes ut i den 81:a minuten och kicker.de tilldelade honom betyget 4,5/6.

Andreas Johansson, Bochum 2/0
Äntligen fick Johansson känna på matchtempo igen när han byttes in i den 68:e minuten i förlustmatchen mot Paderborn. Inget betyg av kicker.de.

Oscar Lewicki, Bayern München II 12/0
Den svenske mittfältstalangen spelade hela matchen för Bayern Münchens andralag i den tyska tredjeligan när Alen stod för motståndet på bortaplan. 2-2 slutade matchen och Lewicki gjorde en fullt godkänd insats. 4/6 blev betyget av kicker.de.

ITALIEN

Det blev en plats på bänken från start för Ekdal när Bologna besökte Sardinien för match mot Cagliari (förlust 0-2). Men redan i paus fick den tidigare BP-talangen hoppa in. Hann dock inte göra något större avtryck under sin tid på planen. 6/10 i betyg hos goal.com.

Zlatan Ibrahimovic, Milan 8/4 (utlånad från Barcelona)

Putsade förlustsiffrorna mot Juventus till 1-2 men hade flera andra bra chanser att också göra mål. Under sin tid i Inter gjorde aldrig ”Ibra” något mål mot Juventus. Inget betyg av goal.com.

Albin Ekdal, Bologna 4/0

Thomas Magnusson, Taranto 0/0
Nocerina tog emot Taranto på hemmaplan men inget spel för Magnusson.

Jonatan Berg, Taranto 0/0
Inte heller Berg fanns med när Taranto mötte serieledande Nocerina och föll med 0-1.

FRANKRIKE

Lyon vann med 2-1 mot Sochuax på hemmaplan. Källström fanns med under matchens samtliga 90 minuter. 5/10 satte goal.com i betyg.

Kim Källström, Lyon 9/0

Petter Hansson, Monaco 10/0
Monaco spelar sin match i omgången först på tisdagskvällen och redovisas i nästa veckas proffskoll.

SPANIEN

Återfanns på avbytarbänken under hela matchen när Almeria spelade 1-1 borta mot Atletico Madrid.

Kennedy Bakircioglü, Racing Santander 8/1

Första målet för Bakircioglü och vilket mål sedan! En mycket snygg frispark som letade sin förbi Osasunas keeper Ricardo. Det var inledningen på en målfest och en rejäl svenskdag för Santander. 4-1 blev det till slut och Bakircioglu spelade också fram Rosenberg till ett av dennes två mål. 7,5/10 i betyg av goal.com

Henok Goitom, Almeria 3/0

Marcus Rosenberg, Racing Santander 6/3 (Utlånad från Werder Bremen)
Mål för andra matchen i följd för Rosenberg och denna gång nöjde han sig inte med ett, utan stod för två fullträffar när Santander slog tillbaka Osasuna med 4-1. Byttes ut i den 78:e minuten men hans insats räckte ändå till ett utmärkt betyg hos goal.com, 8/10 och en utmärkelse som planens bäste spelare.

Emra Tahirovic, Deportivo Castéllon 2/0 (Utlånad från FC Zürich)

Tahirovic fanns inte med i matchtruppen när Castéllon förlorade med 0-1 mot Alicante på hemmaplan.

CYPERN
Inget spel förra helgen för Enqvist i matchen mot Omonia FC Aradippou (förlust 0-2). I helgen spelade Aris mot Dighenis Morfou och föll med 2-4. Vi hoppas kunna berätta om Enqvists eventuella medverkan i den matchen i nästa veckas proffskoll.

GREKLAND

Mellberg spelade hela matchen mot Olympiakos vann med 2-1 borta mot Panathinaikos.

Olof Mellberg, Olympiakos 7/1

Björn Enqvist, Aris 5/0

Jonas Sandqvist, Atromitos 1/0
Bänkplats blev det också mot Aris för Sandqvist. Atromitos förlorade med 0-2.

Markus Jonsson, Panionios 1/0
Jonsson hade fortfarande skadekänning och missade Panionios match mot AEK Aten. Seger med 1-0 i Panionios första match efter att Mikael Stahre fått lämna sitt tränaruppdrag.

TURKIET
Match mot storlaget Fenerbahce i fredags (1-1) Gustaf Svensson fanns med i matchtruppen men fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

Gustaf Svensson, Bursaspor 2/0

Erkan Zengin, Eskisehirspor 9/0
Fortsätter få förtroendet från start hos Eskisehirspor. Gjorde en riktigt bra match mot Ankaragücü (0-0). Tilldelades betyget 3/5 av Fanatik.

Labinot Harbuzi, Genclerbirligi 8/0

Fanns med från start mot Manisaspor (seger 2-0). Byttes ut i den 62:a minuten. Inget betyg av Fanatik.

Samuel Holmén, Istanbul B.B 9/0
Istanbul vann med 2-0 borta mot Bucaspor. Holmén spelade hela matchen och fick betyget 2/5 av Fanatik.

UNGERN
En plats på bänken blev det från start för Bojan när Videoton ställdes mot klassiska Honved (förlust 0-2). Men Bojan, som begåvats med tröja 10, byttes in i den 65:e minuten.

Bojan Djordjic, Videoton 4/0 (Videoton II 2/1)

Martin Mutumba, Videoton 2/0 (Videoton II 2/1)
Även Mutumba startade på bänken mot Honved men precis som Djordjic fick han hoppa in i den andra halvleken. För Mutumbas del handlade det om ett inhopp redan i den 60:e minuten.

SCHWEIZ
Ingen Safari i matchtruppen mot Bellinzona.

Behrang Safari, FC Basel, 10/0

Dusan Djuric, FC Zürich, 9/3
Djuric fanns med under hela matchen mot Luzern (2-2) i onsdags. Spel från start också mot Xamax Neuchatel i helgen (seger 3-1). Han byttes ut i den 77:e minuten.

Benjamin Kibebe, FC Luzern 5/0
Skadekänning gjorde att han missade matchen mot Zürich i onsdags (2-2) men han var tillbaka på avbytarbänken mot Sion (förlust 1-4). I den matchen fick han hoppa in i den 58:e minuten.

ÖSTERRIKE
Ännu inte återställd efter sitt benbrott.

Eddie Gustavsson, Salzburg, 0/0

SAUDIARABIEN
Al Hilal spelade i torsdags borta mot Al Rae och vann med 4-0. ”Chippen” höll sig utanför målprotokollet men han låg ändå bakom segern, då han spelade fram till lagets första och sista mål.

Christian Wilhelmsson, Al-Hilal 7/3

Publicerad 2010-11-02 kl 16:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons