Två gamla Djurgårdsspelare var i centrum. Kim Källström gjorde ett snyggt volleymål för Lyon. I Danmark hade Andreas Johansson än en gång bråttom in i målprotokollet.

NORGE

John Pelu, Haugesund 6/1 (Utlånad från Rosenborg)

Lårskada stoppade Pelu från spel mot Viking i onsdags och mot Rosenborg i söndags.

Conny Månsson, Kongsvinger 0/0
Missar större delen av säsongen på grund av ett avslitet korsband. Lär få svårt att ta en plats när han är tillbaka, då klubben har landslagsmeriterade Thomas Myhre kontrakterad.

Bobbie Friberg da Cruz, Kongsvinger 11/0 (Utlånad från Randers i danska ligan)
Kongsvinger vann med 1-0 mot Sandefjord på bortaplan i onsdags trots att truppen bara bestod av 14 spelare. Friberg da Cruz spelade hela matchen i försvaret och fick betyget 4/10 av VG. Mot Vålerengen i lördags (förlust 1-2) fick han en mer offensiv roll men gjorde ändå inget större väsen av sig. 4/10 av VG.

Edier Frejd, Kongsvinger, 10/1
Avstängd i onsdags när Sandefjord besegrades på bortaplan med 1-0. Var tillbaka i startelvan när Kongsvinger förlorade mot Vålerengen (1-2) i lördags. Vek ned sig i en luftduell mot Luton Shelton i den 24:e minuten, vilket resulterade i att Shelton kunde nicka in 1-0 för Vålerengen. Jagade sedan revansch på sig själv och i den 72:a minuten följde han med upp i ett anfall och sköt stenhårt – tätt utanför Vålerengens målbur. I den sista matchminuten fick han en sträckning i ena låret och haltade omkring. Frågan är om han kan spela i nästa match. 5/10 i betyg av VG.

Marcus Andreasson, Molde, 8/0
Tillbaka i startelvan när Molde i torsdags mötte Ålesund och vann med 2-1. Andreasson spelade hela matchen och hade en vass nick i den nionde minuten som dock inte resulterade. 4/10 satte VG i betyg för den insatsen. Spelade också från start och i 90 minuter i helgen när Molde föll med 1-4 borta mot Viking.

Emil Johansson, Molde 10/0
Fick chansen i anfallet mot Ålesund i torsdags (seger 2-1) men hade svårt att komma till bra lägen. Byttes ut med nio minuter kvar och fick nöja sig med betyget 4/10. Tillbaka i en offensiv yttermittfältsposition mot Viking men hade ingen större dag mot Viking 3/10 i betyg och utbytt i den 73:e minuten.

Mattias Moström, Molde, 11/3
Spelade hela matchen mot Ålesund i torsdags. 5/10 satte VG i betyg på ex-AIK:aren efter 90 minuter utan att glänsa. Hade många fina intentioner utan att lyckas mot Viking. I den 51:a minuten fick han en bra chans efter en kontring, där Emil Johansson hittade Moström inne i målområdet men Moström kunde inte förvalta läget. 5/10 i betyg av VG.

Björn Runström, Molde 9/1 (Utlånad från danska Odense)
Började på bänken mot Ålesund i torsdags men fick hoppa in under de sista 20 minuterna. Spelade för kort tid för betyg hos VG och han skapade ingenting under dessa 20 minuter. Även mot Viking fick han börja på bänken men byttes in redan i paus. Kom till ett enda farligt skottläge men försvararen Börre Steenslid täckte två gånger om och chansen rann sedan ut i sanden. 4/10 satte VG i betyg.

Mikael Dorsin, Rosenborg, 11/0
Stabil insats av Dorsin under 90 minuter mot Stabaek i onsdags (seger 2-0). Kom som vanligt till fina inläggslägen som hade kunnat förvaltats bättre av spelarna som mötte inläggen. 5/10 i betyg av VG. I helgen mot Haugesund (0-0) gjorde han på nytt en stabil insats på Rosenborgs mittfält. 6/10 blev betyget hos VG.

Mikael Lustig, Rosenborg, 11/1
En av planens allra bästa spelare när Rosenborg besegrade Stabaek i onsdags. Låg bakom lagets båda mål och täckte dessutom ett skott med ansiktet i den 13:e minuten. 7/10 i betyg av VG. Hade vissa problem i försvaret mot Haugesund i helgen. 4/10 blev det av VG sparsmakade betyget.

Rade Prica, Rosenborg, 9/5
Ett hårt direktskott i den elfte minuten och en nick i den 47:e säkrade Rosenborgs seger mot Stabaek i onsdags. Nicken kom på ett inlägg från Mikael Lustig, som också serverade Prica till 1-0-målet. Byttes ut i sista matchminuten med betyget 7/10 av VG. Mot Haugesund i helgen var han som vanligt företagsam och jobbade hårt i anfallet. Fick en smäll mot foten i början av den andra halvleken och utgick i den 54:e minuten. 5/10 i betyg.

Daniel Örlund, Rosenborg 11/0

Behövde inte arbeta allt för hårt för att hålla nollan för tredje matchen i följd mot Stabaek i onsdags. Tappade ett inlägg i den 66:e minuten men fick snabbt ordning på bollen igen. 5/10 i betyg hos VG. I helgen fick Örlund en hel del att göra under den första halvleken mot Haugesund men i den andra var det betydligt lugnare och tvingades göra bara ett kvalificerat ingripande. Höll nollan för fjärde matchen i rad och 5/10 satte VG i betyg. Spelar lika stabilt den här säsongen som den förra när han var tongivande när AIK tog SM-guld.

Panajotis Dimitriadis, Sandefjord 9/1

Avstängd i onsdags när Sandefjord föll med 0-1 mot Kongsvinger. Tillbaka i startelvan när Sandefjord föll med 0-1 mot Hönefoss i helgen. Spelade 90 minuter och hade en fin nick i slutminuterna men som han inte fick någon kraft i och Hönefoss målvakt Thomas Solvoll behövde inte anstränga sig nämnvärt för att rädda. Dimitriadis fick betyget 4/10 av VG.

Johan Andersson, Stabaek, 8/2

Skadekänning i ena knäet gjorde att Andersson missade matchen mot Rosenborg i onsdags (förlust 0-2). Tillbaka i startelvan när Stabaek slog tillbaka Brann med 2-1 i helgen. Var inblandad i lagets 1-0-mål och borde kanske ha haft en straff med sig också när han blev nedtryckt i straffområdet i den 25:e minuten. Men domaren nöjde sig med att utdöma en hörna. Byttes trött ut i den 75:e minuten. 4/10 i betyg.

Pontus Farnerud, Stabaek, 7/1

En lårskada stoppade Farnerud från spel i onsdags mot Rosenborg (förlust 0-2) och mot Brann i helgen (seger 2-1)

Daniel Nannskog, Stabaek, 7/3
Skadan i baksidan av ena låret stoppade Nannskog också mot Rosenborg i onsdags. Svenskarnas skador har satt laget ordentligt på pottan och bara tre utespelare fanns att tillgå som avbytare. Fanns heller inte med mot Brann i helgen (seger 2-1).

Joel Riddez, Strömsgodset, 10/0
Spelade hela matchen i onsdags när Strömsgodset förlorade hemma mot Odd Grenland med 0-4. 4/10 satte VG i betyg. Utanför truppen när Strömsgodset åkte på en ny storförlust i helgen, 1-3 mot Lilleström.

Fredrik Björck, Tromsö, 11/1
Ingen speciellt utmärkande insats av Björck när Tromsö vann med 1-0 borta mot Brann i onsdags. Gjorde ett stabilt försvarsjobb och belönades med godkända 4/10 i betyg av VG. Även när Tromsö vann med 1-0 mot Start i helgen gjorde Björck en snudd på felfri insats. 5/10 tyckte VG att hans insats var värd.

Marcus Sahlman, Tromsö, 5/0
Sahlman följde upp nollan förra helgen med en ny mot Brann i onsdags (seger 1-0). Gick ut och gjorde några pondusfyllda ingripanden och visade på stor stabilitet. Fick chansen trots att tidigare förstemåvlakten, bosniern Sead Ramovic var helt återställd från sin skada. 5/10 blev Sahlmans betyg mot Brann. Trots två raka nollor fick han se sig petad av Ramovic i helgens match mot Start. Men bosniern slog upp sin tidigare skada i den 55:e minuten och Sahlman fick hoppa in igen och spikade igen. Tromsö leder nu den norska ligan med fem poäng före Rosenborg.

George Mourad, Tromsö 7/3
I onsdags låg Mourad på nytt bakom en Tromsö-seger. Denna gång mot Brann. Han slog en öppnande boll i djupled som snappades upp av Sigurd Rushfeldt, som inte gjorde något misstag. Brände själv ett par heta målchanser och fick därför nöja sig med betyget 4/10 av VG. Mot Start i helgen hade han flera fina inlägg och skottchanser men lyckades inte sätta något av skotten han brände av. Hann med att bli varnad i 48:e minuten. Tilldelades 5/10 i betyg hos VG.

Patrik Ingelsten, Viking Stavanger 11/5

Spelade 90 minuter när Viking vann med 1-0 mot Haugesund i onsdags. Hade en viss förmåga att löpa offside och det återspeglade sig också i VG:s betyg som blev måttliga 3/10. Byttes ut i sisa matchminuten. Tillbaka som målskytt på måndagskvällen när Viking vann med klara 4-1 mot Molde. Ingelsten stod för utjämningen till 1-1 i den 42:a minuten, då han stod på rätt ställe när Moldes målvakt Jan Kjell Larsen lämnade en retur på ett skott från André Danielsen. Hade ett par bra chanser till att göra mål men fick nöja sig med sitt enda mål och VG satte betyget 5/10.

Daniel Arnefjord, Ålesund 10/1
Spelade hela matchen när Ålesund föll mot Molde i torsdags med 1-2. Drog på sig ett gult kort i den 52:a minuten, vilket gjorde att han missade lagets match i helgen mot Odd Grenland. 5/10 i betyg mot Molde.

Johan Arneng, Ålesund 11/0
Som vanligt en hård arbetsinsats av Arneng när Ålesund mötte Molde i torsdags. Kom till ett fint avslut på volley i den 73:e minuten från åtta meters håll men var aldrig i närheten av att träffa motståndarmålet. 5/10 av VG. Ålesund föll med 2-3 mot Odd i helgen. Arneng kom som vanligt till flera fina inläggslägen och slog också några bra hörnor. 6/10 i betyg av VG, vilket var näst bäst hos Ålesund.

DANMARK

Max von Schlebrügge, Bröndby, 19/2

Ledbandsskadan håller den tidigare Hammarbyspelaren alltjämt borta från fotbollsplanen. Verkar tveksamt om han kan komma tillbaka innan säsongen är över.

Jon Jönsson, Bröndby, 10/2
Byttes in med åtta minuter kvar när Bröndby vann med 4-2 mot Midtjylland i onsdags. I helgen blev han kvar på avbytarbänken under hela matchen när Ålborg slogs tillbaka med 2-0 på hemmaplan.

Mikael Nilsson, Bröndby, 28/1
Nilsson spelade mittback mot Midtjylland i onsdags när Bröndby vann med 4-2 på bortaplan. Ansågs vara planens sämste spelare av BT, som ändå gav honom tämligen höga betyget 7. Spelade från start mot Ålborg i helgen men fick en smäll efter en dryg halvtimmes spel och byttes ut i den 37:e minuten.

Samuel Holmén, Bröndby, 26/5
Spelade hela matchen mot Midtjylland i onsdags och spelade fram Alexander Farnerud till dennes 4-1-mål. Även mot Ålborg (seger 2-0) spelade han hela matchen och gjorde på nytt en helgjuten insats.

Alexander Farnerud, Bröndby, 29/5

Äntligen fick Farnerud chansen på allvar hos Bröndby och han tackade för förtroendet mot Midtjylland genom att göra två av lagets fyra mål i matchen som slutade med seger, 4-2. Första målet var en målvaktsretur och på det andra blev han fint framspelad av Holmén. Efter den fina insatsen mot Midtjylland fick Farnerud chansen från start också mot Ålborg i helgen men gjorde ingen vidare match och byttes ut med kvarten kvar för piggare krafter.

Andreas Klarström, Esbjerg, 30/0
Spelade hela matchen när Esbjerg utklassade Silkeborg med 4-0 i onsdags. Som brukligt en stabil försvarsinsats av den tidigare Elfsborgsspelaren. 90 minuter blev det även i helgen borta mot Sönderjyske (förlust 0-1).

Martin Fribrock, Esbjerg, 0/0
Opererades i december och räknar inte med comeback denna säsong.

Mikael Rynell, Esbjerg, 15/0
Även mot Silkeborg i onsdags fanns Rynell med på avbytarbänken. Denna gång med skillnaden att han fick hoppa in med kvarten kvar av matchen. Mot Sönderjyske i helgen fick Rynell chansen från start för ovanlighetens skull. Byttes ut i den 67:e minuten.

Jones Kusi-Asare, Esbjerg, 5/0

Fanns inte med i matchtrupperna mot Silkeborg i onsdags och Sönderjyske i helgen.

Johan Wiland, Köpenhamn, 23/0
Petad till förmån för Jesper Christiansen när FCK vann med klara 4-0 mot Köge. Och det var också Christiansen som fick chansen mot Silkeborg i helgen (förlust 0-2).

Mikael Antonsson, Köpenhamn, 25/1
Hann inte återhämta sig efter sin sjukdom i tid till matchen mot Köge i onsdags, 4-0. Tillbaka från start mot Silkeborg i helgen och spelade 90 minuter när FCK föll med 0-2.

Peter Larsson, Köpenhamn, 12/0
Kvar på avbytarbänken matchen igenom mot Köge i onsdags. Helt utanför matchtruppen mot Silkeborg i helgen.

Oscar Wendt, Köpenhamn, 31/2
Spelade från start mot Köge i onsdags men byttes ut i den 72:a minuten på grund av lättare skadekänning. Var tillbaka från start och spelade hela matchen mot Silkeborg i helgen. (förlust 0-2).

Dino Avdic, Köge 0/0

Alltjämt utanför Köges matchtrupp.

Benjamin Kibebe, Nordsjälland, 25/0

Även mot Odense i onsdags blev det 90 minuter på bänken för Kibebe. I helgen mot Århus var Kibebe tillbaka i startelvan och spelade 90 minuter i den match som Nordsjälland förlorade med 0-1.

Rawez Lawan, Nordsjälland, 30/7
Började på bänken mot Odense i onsdags men fick hoppa in redan i den 57:e minuten. Hann dock inte göra speciellt mycket väsen av sig. Utanför matchtruppen mot Århus.

Pierre Bengtsson, Nordsjälland 20/1

Bengtsson fortsätter att briljera hos Nordsjälland och gjorde sitt första mål för säsongen när han tryckte in 1-0 i den 32:a minuten i bortamatchen mot Odense. Han tog bollen mitt på mittfältet, satte fart mot Odenses mål och när han kände att han kunde nå fram till målet med ett bra skott, stannade han upp och sköt och bollen smet in vid den högra stolpen. Men säg den glädje som varar! Odense utjämnade i den 35:e minuten och gjorde därefter ett segermål i den andra halvleken. I helgen fick han spela i 90 minuter på nytt och hamnade återigen i matchprotokollet. Denna gång med ett gult kort redan i den tolfte minuten.

Abbas Hassan, Ålborg, 1/0
Reservmålvakt på nytt när Ålborg föll med 1-3 mot Randers i förra veckan.

Louay Chanko, Ålborg, 27/3

En tåskada sätter stopp för fortsatt spel den här säsongen för Chanko.

Andreas Johansson, Ålborg, 31/8
För andra matchen i följd gjorde Johansson ett snabbt mål. Redan i den femte minuten slog han till borta mot Randers i onsdags. Men Johansson fick se sin ledning bli kvitterad och dessutom gjorde Randers två ytterligare mål och vann med 3-1 till slut. Spelade hela matchen mot Bröndby i helgen på mittfältet men ställde sig utanför målprotokollet denna gång.

FINLAND

Johan Carlsson, IFK Mariehamn 0/0

Skadade sig i sista träningsmatchen inför säsongen och missar de inledande matcherna av den finländska ligan.

Marcus Olofsson, IFK Mariehamn 4/0
Olofsson spelade på nytt hela matchen när IFK Mariehamn förlorade med 2-3 hemma mot Tammerfors. Mariehamn fick en drömstart på matchen med 2-0 efter 36 minuters spel men klarade inte av att hålla emot Tammerfors i den andra halvleken och Mariehamn har nu en oavgjord och tre förluster på de fyra inledande matcherna.

Andreas Granqvist, Groningen, 32/6

Spelade från start i torsdags i den första kvalmatchen till Europa League mot Utrecht. Var olycklig nog att göra självmål i den sista matchminuten när Utrecht vann med 3-1. I returen på hemmaplan spelade Granqvist på nytt från start men då föll Groningen med 0-2 och är utslaget. Inget Europa League för Granqvist och övriga svenskar i Groningen alltså.

Fredrik Stenman, Groningen, 29/2

Spelade från start mot Utrecht i det första playoffmötet i torsdags. Fick en smäll i början av den andra halvleken och tvingades utgå i den 55:e minuten. Missade därefter returen på söndagen.

Petter Andersson, Groningen, 0/0

Nej, det blev inget spel den här säsongen för Petter Andersson.

Viktor Elm, Heerenveen, 28/5

Heerenveen har spelat klart för säsongen.

Philip Haglund, Heerenveen 12/0

Samuel Armenteros, Heracles 15/3

Armenteros fick chansen från start när Heracles spelade den första kvalmatchen till Europa League mot Roda i torsdags (1-1). Byttes ut i den 65:e minuten. I returen som Roda vann på bortaplan i söndags blev det inget spel alls för Armenteros och säsongen är också över för Heracles.

Erton Fejzullahu, NEC Nijmegen, 28/2
NEC Nijmegen har spelat klart för säsongen.

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven, 34/0
PSV säkrade en tredjeplats i holländska ligan och kan se fram emot spel i Europa League. Har spelat klart för säsongen i ligan.

Ola Toivonen, PSV Eindhoven, 33/13

Lasse Nilsson, Vitesse, 30/7

Vitesse höll sig kvar i den holländska ligan och har spelat klart för säsongen.

Emra Tahirovic, MVV Maastricht 5/1
MVV Maastricht har spelat klart för säsongen.

Demba Traoré, Fortuna Sittard 32/9
Fortuna Sittard har spelat klart för säsongen.

TYSKLAND

Marcus Berg, Hamburg, 30/4

Satt hela matchen på avbytarbänken när Hamburg avslutade säsongen med att spela 1-1 mot Werder Bremen.

Rasmus Bengtsson, Hertha Berlin, 6/0
Kvar på avbytarbänken under hela matchen när Hertha Berlin föll med 1-3 hemma mot Bayern München.

Markus Rosenberg, Werder Bremen, 17/1

Inte heller i Werder Bremens avslutningsmatch för säsongen mot Hamburg fick Rosenberg någon speltid.

Per Nilsson, Hoffenheim, 8/0
Även i den sista matchen för säsongen för Hoffenheim blev Nilsson stoppad av skadeproblem.

Matias Concha, Bochum, 22/0
Skadekänningen han fick mot Bayern München senast gjorde sig påmind också mot Hannover (förlust 0-3) och fanns utanför matchtruppen.

Andreas Johansson, Bochum, 15/0
Kvar på avbytarbänken under hela matchen, även i Bochums avslutningsmatch för säsongen mot Hannover.

Andreas Dahlén, Hansa Rostock 10/2

Hansa Rostock får kvala sig kvar i Bundesliga 2 i och med helgens förlust med 1-3 mot Fortuna Düsseldorf. Dahlén spelade som brukligt numera på mittfältet och fick 4,5/6 i betyg av kicker.de. Han fick också titta på domarens gula kort vid det tillfälle.

Ezad Razic, Oberhausen 6/0
Skadekänning gjorde att Razic missade också den avslutande matchen för säsongen, mot Arminia Bielefeld (förlust 1-2).

ENGLAND

Martin Olsson, Blackburn, 20/0

Fin avslutning av Olsson som spelade hela avslutningsmatchen mot Aston Villa (seger 1-0) på bortaplan. Fick strålande betyget 8/10 av Skysports. ”Fantastiska framspelningar” tyckte Skysports i sitt omdöme.

Johan Elmander, Bolton, 24/3
Fanns inte med i matchtruppen mot Birmingham på söndagen. (seger 2-1).

Sebastian Larsson, Birmingham, 29/4
Fick chansen från start mot Bolton i helgen men byttes ut i den 66:e minuten. Gjorde en tämligen god insats och belönades med betyget 6/10 hos Skysports. ”Svagt intryck” ansåg Skysports.

David Elm, Fulham 10/1

Hoppade in i paus mot Arsenal i helgen (förlust 0-4) 6/10 i betyg hos Skysports. ”Gjorde sitt bästa” tyckte Sksyports.

Fredrik Stoor, Fulham, 2/0 (11/0 för Derby)

Äntligen lite speltid för Stoor i Fulham. I den sista matchen för säsongen fick han hoppa in i den 67:e minuten när Fulham förlorade med 0-4 mot Arsenal. 6/10 blev betyget hos Skysports. ”En av Fulhams bättre spelare” gav Skysports i omdöme.

Astrit Ajdarevic, Hereford, 1/0 (utlånad från Leicester)
Skadeproblemen stoppar alltjämt den svenske talangen.

Ole Söderberg, Newcastle, 0/0
Säsongen är över för Newcastle, som direkt tog sig tillbaka till Premier League.

Jonas Olsson, West Bromwich, 41/4
Säsongen är över för West Bromwich, som nästa säsong spelar i Premier League.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0 (4/0 för Exeter)

Trots att Tottenham luftade flera juniorer i avslutningsmatchen mot Burnley (förlust 2-4) blev inte Jansson uttagen till match.

FRANKRIKE

Kim Källström, Lyon, 27/4

Bjöd publiken på en rejäl delikatess i matchen mot Valenciennes i den 16:e minuten när han gjorde 1-0 för Lyon med en mustig volley. Matchen slutade till slut 2-2 och Källström spelade hela matchen.

Petter Hansson, Rennes, 30/1
Spelade hela matchen för sitt Rennes mot Nice (2-2) på sin sedvanliga mittbacksposition.

ITALIEN

Albin Ekdal, Siena, 25/1

Ekdal spelade från start även i helgen när Siena spelade 1-1 borta mot Fiorentina. Byttes ut i den 59:e minuten. Det är redan klart att Siena åker ur Serie A till nästa säsong.

Andreas Landgren, Udinese, 0/0

Utanför matchtruppen även mot Bari (oavgjort 3-3).

Sebastian Carlsén, Inter 0/0
Utanför matchtruppen mot Chievo (seger 4-3).

Elmin Kurbegovic, Novara 3/0
Utanför Novaras matchtrupp.

Thomas Magnusson, Taranto 1/0

Inget spel för Magnusson heller i säsongens sista match mot Cosenza (seger 1-0).

SPANIEN

Zlatan Ibrahimovic, Barcelona, 26/16

För andra matchen i följd fick Zlatan sitta på avbytarbänken från start. Denna gång, mot Sevilla (seger 3-2) blev det inget inhopp.

Henok Goitom, Almería, 19/1
Utanför matchtruppen mot Teneriffa (2-2).

GREKLAND

Daniel Majstorovic, AEK Aten, 28/2

AEK vann playoffmatchen till Champions League med 4-2 mot Aris. Laget är trea i kvaltabellen efter tre spelade matcher.

Olof Mellberg, Olympiakos 26/3
Fick se hur Zlatan Muslimovic säkrade segern med 1-0 för sitt PAOK i lagens möte i playoff till Champions League. Mellberg spelade hela matchen för Olympiakos.

CYPERN

Valentino Lai, Apollon Limassol 10/1

Spelade 90 minuter mot APOEL i helgen i den sista slutspelsmatchen i den cypriotiska ligan.

TURKIET

Ayranci Sinan, Genclerbirligi, 0/0

Säsongen över för Sinan, som inte haft något flyt under sin tid som proffs i Genclerbirligi.

Labinot Harbuzi, Genclerbirligi, 21/3
Började på bänken när Genclerbirligi spelade 1-1 mot Gaziantepspor. Hoppade in med 17 minuter kvar.

Erkan Zengin, Eskisehirspor, 11/2

Spelade hela matchen när Eskisehirspor mötte Sivasspor på hemmaplan och spelade 1-1.

Erik Pilfalk, Antalyaspor, 0/0
Får vänta på sin debut för sin nya klubb. Var utanför laget också mot Galatasaray (seger 2-1).

Erkan Zaglik, Kocaelispor 7/0
Inget spel för Zaglik när Kocaelispor föll med 1-3 hemma mot Rizespor.

SCHWEIZ

Dusan Djuric, FC Zürich, 25/8

Skadad och missade matchen mot Grasshoppers (förlust 0-4)

Andres Vazques, FC Zürich, 3/1

Letar ny klubb för tillfället.

Behrang Safari, FC Basel, 27/1
Tillbaka i startelvan när Basel vann med klara 3-0 på bortaplan mot Aarau.

ÖSTERRIKE

Eddie Gustafsson, Salzburg, 30/0

Säsongen över för landslagsmålvakten.

SINGAPORE

Niklas Sandberg, Armed Forces 11/1

Armed Forces spelade 1-1 mot Home United i torsdags. Sandberg spelade hela matchen på mittfältet.

USA

Fredrik Ljungberg, Seattle Sounders 9/0

På nytt blev det spel från start och i 90 minuter för Ljungberg när Seattle förlorade med 0-4 mot Los Angeles Galaxy.