En korsbandsskada håller Molins borta från spel en bit in på det nya året. Uppehåll i den belgiska ligan till 14 januari 2012.

Fredrik Stenman, Club Brügge, 0/0

Michael Almebäck, Club Brügge, 18/0

Marcus Andreasson, Lierse, 1/0

Patrick Amoah, White Star Woluvé 1/0
Amoah var tillbaka hos sin gamla klubb när andraligan startade om efter nyåret, efter att ha släppts från OH Leuven. Amoah spelade hela matchen men lämnade planen mållös när White Star spelade 0-0 mot Heist.

ENGLAND

Inget spel i ligan i helgen för Blackburn men laget spelade i cupen mot Newcastle och föll med 1-2 på bortaplan. Olsson var tillbaka från den lårskada han haft men byttes ut i den 76:e minuten.

Sebastian Larsson, Sunderland 16/5

Sunderland mötte Wigan i ligan i tisdags på bortaplan och vann med 4-1. Larsson var helt utanför matchtruppen. I helgen var dock Larsson tillbaka när Sunderland tog sig vidare i FA-cupen via 2-0 borta mot Peterborough. Larsson gjorde för övrigt Sunderlands första mål i den matchen.

Martin Olsson, Blackburn 11/0

Jonas Olsson, West Bromwich 17/1
Vadproblem stoppade Olssons medverkan mot Tottenham i ligan i tisdags (förlust 0-1). Inte heller i FA-cupmatchen mot Cardiff i helgen (seger 4-2).

Alexander Kacaniklic, Fulham 0/0

Var på väg att få chansen i A-truppen men har åter glidit en bit ifrån densamma igen.

Samuel Adjei, Newcastle, 0/0
Får alltjämt vänta på sin chans i A-truppen.

Ole Söderberg, Newcastle 0/0, 0 hållna nollor

(tidigare utlånad till Chesterfield 2/0, 0 hållna nollor och utlånad till Darlington 6/0, 3 hållna nollor).
Tillbaka hos Newcastle efter utlåningen till Chesterfield.

Oscar Jansson, Tottenham 0/0, 0 hållna nollor
Väntar alltjämt på sin chans hos "Spurs" eller att bli utlånad till en annan klubb.

Bojan Djordjic, Blackpool 0/0
Har släppts av Blackpool och letar nu ny klubb.

SKOTTLAND

Celtic spelade i skotska FA-cupen i helgen och vann med 3-0 mot Peterhead på bortaplan. Okbensskadan hindrade medverkan från Majstorovic.

Daniel Majstorovic, Celtic, 14/0

Mikael Lustig, Celtic 0/0
Lustig platsade inte heller i helgens match i skotska FA-cupen mot Peterhead.

ITALIEN

Antonsson spelade hela matchen mot Catania (seger 2-0) och har av allt att döma spelat till sig en ordinarie plats hos Bologna. Stabil insats utan att glänsa under hans 90 minuter på planen, vilket också avspeglade sig hos goal.com, där han fick betyget 6/10.

Andreas Granqvist, Genoa, 11/0

Nu har Granqvist börjat göra mål i Serie A också. Tyvärr för hans del rörde det sig dock om ett självmål när Cagliari vann med 3-0. Granqvists mål var just 3-0-målet. Det var på ett inlägg från Alessandro Agostini i den 72:a minuten som Granqvist skickade in bollen i sitt eget mål. I den 24:e minuten fick han dessutom titta på domarens gula kort. Den miserabla insatsen ledde till ett minst lika miserabelt betyg hos goal.com, nämligen 4,5/10. Och av sajtens läsare blev han utsedd till matchens flopp.

Mikael Antonsson, Bologna, 8/0

David Stevic, Genoa 0/0
Får vänta ett tag till på sin debut för Genoa.

Albin Ekdal, Cagliari 9/0
Ekdal fanns med från start i segermatchen mot Genoa (3-0) dock utan att göra något större väsen av sig mer än att bli varnad i den 51:a minuten. Han byttes ut mot piggare krafter i den 80:e minuten. Goal.com tyckte heller inte att Ekdals insats var speciellt exceptionell, utan tilldelade honom betyget 6/10. Tidigare Mjällbyanfallaren Moestafa El Kabir började på bänken men byttes in i den 83:e minuten.

Sebastian Eriksson, Cagliari 0/0

Besväras fortfarande av en skada och får vänta ytterligare en tid på sin debut.

Tibor Cica, Cesena 0/0
Får vänta ett tag till på sin debut.

Carlos Garcia, Juventus 0/0

Ännu inte riktigt aktuell för spel i A-laget.

Zlatan Ibrahimovic, Milan 14/12

Milan vann med 2-0 borta mot Atalanta och Zlatan inledde målgörandet via en straffspark i den 22:a minuten, som också tog honom upp i delad skytteligaledning i Serie A tillsammans med Atalantas Germán Denis. Klart bäste spelare på planen och noterades för fina betyget 8/10 hos goal.com. Bara Thiago Silva med betyget 7,5 kunde konkurrera.

Agon Mehmeti, Palermo 1/0

Fick sitta med på bänken från start när Palermo förlorade med 1-3 mot Napoli. Och till slut blev det ändå 23 minuters speltid, då han byttes in i mitten av den andra halvleken. Glänste dock inte nämnvärt och betygsattes med 5,5/10 av goal.com. Debuten är hursomhelst avklarad för Malmö-talangen.

David Löfquist, Parma 0/0

Löfquist var spelklar till matchen mot Inter i lördags (förlust 0-5) men någon plats i matchtruppen blev inte.

Joel Ekstrand, Udinese, 6/0
Skadekänning hindrade Ekstrand från en plats i matchtruppen mot Cesena (seger 4-1).

Linus Hallenius, Padova, 4/0 (utlånad från Genoa)
Turbulens kring Hallenius i veckan och en stor del i det var att han inte platsade från start mot seriejumbon Ascoli och fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken.

André Möllestam, Lumezzane, 1/0
Ingen Möllestam i matchtruppen när Lumezzane förlorade med 0-1 mot serietvåan Taranto.

TYSKLAND

Oscar Wendt, Borussia Mönchengladbach, 3/0

Uppehåll i Bundesliga fram till helgen 20-22 januari 2012.

Matias Concha, Bochum 0/0
Uppehåll i Bundesliga 2 fram till helgen 3-5 februari 2012.

Andreas Johansson, Bochum 9/0

FRANKRIKE

Uppehåll i Ligue 1 fram till helgen 14-15 januari 2012.

Petter Hansson, Monaco, 13/0

Uppehåll i Ligue 1 fram till helgen 13-14 januari 2012.

Kim Källström, Lyon, 16/0

SPANIEN
Bakircioglu fick tillbringa hela matchen på avbytarbänken när Santander startade 2012 med att vinna med 1-0 mot Zaragoza.

Kennedy Bakircioglu, Racing Santander, 3/0

Henok Goitom, Almeria, 18/3
Goitom spelade från start och hela matchen när Almeria spelade 1-1 borta mot Alcorcon.

GREKLAND
Mellberg fanns inte med från start när Olympiakos startade 2012 på onsdagskvällen men fick hoppa in med åtta minuter kvar i matchen mot Atromitos (seger 1-0). I helgen var Mellberg tillbaka i startelvan och hjälpte laget att hålla nollan mot nyligen uppflyttade Doxa Dramas (0-0).

TURKIET

Bursaspor mötte Kayserispor i mitten av förra veckan och vann med 2-0. Svensson fick börja på avbytarbänken men fick hoppa in med två minuter kvar. I helgen mot Mersin Idmanyurdu blev det 90 minuter på avbytarbänken. På avbytarbänken hade han sällskap av Teteh Bangura i båda matcherna. Denne fick hoppa in med kvarten kvar mot Mersin men gjorde inget större väsen av sig.

Olof Mellberg, Olympiakos, 11/0

Gustav Svensson, Bursaspor, 7/0

Erkan Zengin, Eskisehirspor, 12/0
Eskisehirspor mötte Besiktas i mitten av förra veckan och förlorade med 0-2. Zengin satt hela matchen på avbytarbänken utan att få hoppa in. I söndags när Eskisehirspor spelade 1-1 mot Sivasspor blev det återigen bänken från start för Zengin men han byttes in i halvtid och fick därmed 45 minuters spel.

Johan Elmander, Galatasaray, 17/6
Galatasaray vann i tisdags med 4-1 mot Istanbul BB. Elmander lyckades trots fyra mål för hemmalaget att hålla sig utan målprotokollet. Han spelade från start men byttes ut i den 71:a minuten. Även i helgen gjorde Galatasaray fyra mål när laget vann med 4-2 borta mot Samsunspor. Elmander spelade hela matchen men lämnade planen mållös.

Samuel Holmén, Istanbul BB, 19/3
Istanbul BB förlorade med 1-4 mot Galatasaray i tisdags. Holmén spelade från start men byttes ut i den 82:a minuten. I helgen blev det förlust med 0-2 mot Trabzonspor. Holmén spelade hela matchen.

Emir Kujovic, Kayserispor, 4/0

Kayserispor förlorade med 0-2 mot Bursaspor i tisdags. Kujovic började på avbytarbänken men hoppade in i den 73:e minuten. Även i helgen blev det spel för Kujovic när Kayserispor förlorade med 0-1 borta mot Antalyaspor. Denna gång i tio minuter, då han byttes in i slutet av den andra halvleken.

KROATIEN
Vinteruppehåll i den kroatiska ligan till helgen 18-19 februari 2012. Dinamo leder ligan efter 17 omgångar med sex poängs marginal ned till tvåan Hajduk Split.

Luka Mijaljevic, Istra 6/1

Har fått sitt kontrakt brutet med Istra och söker ny klubb. Försvinner från nästa veckas proffskoll.

BULGARIEN

Uppges att efter nyår ha bytt klubb till cypriotiska Ethinkos Achna men han medverkade inte i deras match mot Ermis i helgen.

RUMÄNIEN

Vinteruppehåll i den rumänska ligan fram till 25 februari.

SCHWEIZ

Vinteruppehåll i den schweiziska Superligan fram till helgen 4-5 februari.

Walid Atta, Dinamo Zagreb, 0/0

Fredrik Risp, Levski Sofia, 3/0

Darko Lukanovic, Vointa Sibiu 7/0

Alexander Farnerud, Young Boys 17/4

Dusan Djuric, FC Zürich 13/3
Vinteruppehåll i den schweiziska Superligan. Det ryktas om att Djuric lämnar för en annan klubb under januari månads transferfönster.

Benjamin Kibebe, Kriens 2/0

Vinteruppehåll i den schweiziska Challenge League fram till 17 februari.

ÖSTERRIKE

Vinteruppehåll i österrikiska Bundesliga fram till 11 februari 2012.

Rasmus Lindgren, Salzburg 9/0

AZERBAJDZJAN

Uppehåll i Azerbajdzjanska Premyer Liqa till helgen 10-12 februari 2012.

Eddie Gustafsson, Salzburg 15/0, 5 hållna nollor

John Pelu, FK Revan Baku, 9/2

IRAN
Ingen Mourad i Mes Kermans trupp när laget startade om säsongen mot Shahrdari och vann med 1-0.