Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Besara pratade med supportrar - efter cuputtåget: "Tackade för att de rest hit"

Svenska Cupen

HÄLLEVIK/STOCKHOLM. Hammarby föll mot Mjällby i cupsemifinal.
Efteråt pratade Nahir Besara med tillresta supportrar.
- Jag tackade för att de rest ända hit, säger han till C More. 

4:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Hammarby föll under lördagen mot Mjällby AIF på Strandvallen i semifinal i svenska cupen. Därmed blir det inte en ny cupfinal för Stockholmsklubben.

Bajen-stjärnan Nahir Besara är besviken efter matchens slut. 

- Det var en matchbild som vi förväntade oss. Det är tufft att möta Mjällby på deras hemmaplan, då de spelar lågt och kompakt, samtidigt som det är svårt att penetrera igenom dem. De vann, så stort grattis till Mjällby, säger Besara till C More och fortsätter:

- Vi gjorde vårt bästa, försökte gå för det och hade något läge, men vi brast i det sista, där det inte var tillräckligt skarpt och Mjällby är bra på det som de gör. 

ANNONS

Efter matchen pratade Besara, och ett antal andra Bajen-spelare, med tillresta Hammarby-supportrar på Strandvallen. 

- Jag tackade för att de rest ända hit och sa att vi är tacksamma över deras support. Det var inget annat än lite känslor. Annars är det bra.

Shaquille Pinas, som fick ett mål bortdömt, såg upprörd ut när han mötte supportrarna. Efteråt förklarar han att förlusten gjorde honom mest arg.

- De reste i timmar hit och lägger pengar på detta och gör det för klubben. Jag förstår känslorna, att de vill att vi ska vinna och kämpa mer. Jag kan hålla med dem, men i det ögonblicket kände jag att vi gjorde allt vi kunde. Då möts man ansikte mot ansikte, men i slutändan är vi alla lika tycker jag. Nästa match tror jag att de är på plats igen för att stötta Hammarby. Det var det jag sa och det är känslor med - de ger allt för Hammarby, vilket även jag och alla andra gör. Vi försökte nå 1-1 åtminstone men lyckades inte, säger han.

ANNONS

Nu menar Besara att Bajen får sikta in sig på den allsvenska premiären. 

- Vi kommer såklart ladda om för premiären. Det är lång tid dit. Vi får sörja i dag, sedan är det en ny dag i morgon och därefter får vi börja planera för premiären.  

Hammarby ställs mot Degerfors IF hemma den 2 april i den allsvenska premiären. 

Publicerad 2023-03-18 kl 17:17

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto