Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ibrahimovic träffade Bajens spelartrupp: "Sjukt - fantastiskt att ha honom här"

Svenska Cupen

STOCKHOLM. Zlatan Ibrahimovic såg Hammarbys cupmatch.
Efteråt träffade han Stockholmsklubbens spelartrupp. 
- Mäktigt, kommenterar Muamer Tankovic för Fotbollskanalen.
- Det var fantastiskt att ha honom här, säger Bajen-mittfältaren Vladimir Rodic.

3:37
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Hammarby och Varberg i spelaren.

Hammarbys nye delägare och Milan-anfallaren Zlatan Ibrahimovic var under måndagen på plats på Tele2 Arena och såg Hammarby besegra Varbergs Bois med 5-1 i svenska cupen. Inför matchen fick Bajens skadade mittfältare Vladimir Rodic, som inte kom till spel mot Varberg, en pratstund med Ibrahimovic, samtidigt som Milan-anfallaren även kom in till omklädningsrummet efteråt och träffade hela spelartruppen. 

- Han sa hej till killarna och pratade lite individuellt, säger Rodic och fortsätter:

- Vi var utanför omklädningsrummet inför matchen och då kom han. Det var trevligt och väldigt coolt att se honom här.

ANNONS

- Det var sjukt. Det var trevligt att se Zlatan officiellt och det betyder mycket för oss och för alla andra att se honom på läktaren. Självklart var det fantastiskt att ha honom här.

Rodic hoppas att Ibrahimovic även kommer på fler matcher, men är tveksam om anfallaren någon gång kommer att spela för Hammarby framöver.

- Han har en speciell aura runt omkring sig och det ger en självförtroende när man ser honom. Det är speciellt och förhoppningsvis kommer han oftare, säger han och fortsätter:

- Jag hoppas det (att han spelar för Bajen i framtiden), men jag vet inte. Jag tror att han har större planer, men vi får se. Det var oavsett roligt att ha honom här.

En annan Bajen-spelare, Muamer Tankovic, har spelat med Ibrahimovic i det svenska A-landslaget och känner på så vis delägaren. Tankovic menar att det betyder mycket att Zlatan visar sitt engagemang.

ANNONS

- Han kom in i omklädningsrummet och tog sig tid för alla. Vissa som inte träffat honom förut var extremt glada. Förståeligt. Första gången jag träffade honom, för sex år sedan, var jag helt röd i ansiktet och svettades över hela kroppen. Men nu har jag vant mig lite mer, när man snackat oftare med honom. Men det är mäktigt. Han visar sitt engagemang, säger Tankovic.

- Det är mäktigt och fint. När han kommer hit och tittar på vår match så är det klart att man känner: ”Okej, det här är på allvar”. Det skickar en signal till resten av Sverige och Europa, andra lag, att Hammarby inte är någon liten klubb. De vill bli en storklubb.

Tankovic tror dock inte att 38-åringen kommer att spela själv för Hammarby framöver.

ANNONS

- Tänk dig Zlatan borta mot Varberg. Föreställ dig! Hahaha! Det är helt omöjligt. Helt, helt omöjligt.

- Vi spelar på konstgräs och vi vet alla vad som hände i LA Galaxy. Så fort det var konstgräsmatch så stod han över matchen. Vad skulle hända här? Skulle han stå över varje match då? Det är lite omöjligt. Vi får vara glada över att han är här och representerar Hammarby på ett annat sätt, säger Tankovic.

Även Alexander Kacaniklic, offensiv mittfältare i Hammarby, har spelat med Ibrahimovic i landslaget. Han tror att superstjärnans besök har en positiv inverkan på framför allt de unga spelarna i Bajens trupp.

Jag tror att det betyder mycket. Han påverkar ju både unga och äldre världen över, så det är klart att det betyder mycket för dem att träffa honom och han har säkert tagit en del bilder i dag också. Men jag tror som sagt att han vill låta Hammarby sköta saker och ting. De har gjort det fantastiskt bra i många år för att få klubben till det den är i dag. Sedan är det bra att han kommer in och kan fortsätta att hjälpa till att ta klubben till ytterligare en nivå. Det är bra, säger Kacaniklic.

ANNONS
Publicerad 2020-02-24 kl 21:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto