TV: Djurdjic om svaga starten: "Vi kom inte ut från bussen"

Degerfors släppte in två mål på fem minuter mot Elfsborg.
- Vi kom inte ut från bussen, säger anfallsstjärnan till C More.

1:03

Avbryt
Försök igen

Se hela intervjun i spelaren ovan.

Degerfors och Elfsborg gjorde under söndagen upp på Borås Arena om en kvartsfinalplats i svenska cupen. I första halvlek fick Degerfors en mardrömsstart, då Johan Larsson ordnade 1-0 i den andra minuten, medan Jeppe Okkels fyllde på till 2-0 efter fem minuters spel.

Degerfors var inte alls med i matchen, men vaknade sedan och i den 31:a minuten reducerade Nikola Djurdjic för Värmlandslaget till uddamålsunderläge i halvtid.

Djurdjic hade i halvtid svårt att förklara Degerfors agerande första minuterna i matchen.

- Vi startade matchen väldigt dåligt, så dåligt som man kan. Vi sov första tio minuterna och två mål är mycket att ge bort till Elfsborg på deras hemmaplan. Det var tufft att komma tillbaka i matchen, men vi jobbade på, säger Djurdjic till C More och fortsätter:

- Vi var fortfarande i bussen. Vi kom inte ut från bussen...

På frågan om vad Djurdjic sa till sina medspelare i början av matchen är svaret:

- Vakna! Vi sover där ute.

I slutändan föll Degerfors mot Elfsborg med hela 5-1 och är därmed utslaget ur cupen. Elfsborg är i sin tur vidare till kvartsfinal i turneringen.

Publicerad 2022-03-06 kl 16:15