Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Yasin utsatt när cupsemin avbröts: "Kastade in öl, popcorn och grejer"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Ahmed Yasin skulle slå en hörna när cupsemin avbröts.
Detta efter att en assisterande domare fick dryck kastat på sig. 
- Jag fick en massa på mig, säger Häcken-mittfältaren.

3:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

BK Häcken-mittfältaren Ahmed Yasin var i kväll starkt bidragande när Häcken besegrade Djurgården med 3-2 efter förlängning och blev klart för final i svenska cupen. Under förlängningen blev mittfältaren varnad för ”maskning”, då han gick sakta mot hörnflaggan för att slå en hörna, samtidigt som spelet sedan avbröts, då ena assisterande domaren fick vätska kastat på sig.

- De kastade in öl, jag vet inte vad, popcorn och grejer, säger han.

- Jag fick en massa på mig, men det är okej. Det är lugnt, bara roligt, men domaren gillade inte det och sprang därifrån. Jag försökte vinka tillbaka honom för jag ville få igång spelet. Ju mer tid vi ger dem så kan de få fler chanser. Vi kan döda matchen, så jag ville få igång den så snabbt som möjligt, fortsätter han.

ANNONS

Yasin berättar vidare att han även fick ta emot glåpord när han skulle slå hörnan, men att han tar det med ro och i stället växer av sådant på planen.

- Jag har ett förflutet i AIK, så de började skrika en massa ord, svordomar och grejer, men det var något som höjde mig. Jag älskar det där, ge mig mer. Det visade jag dem också. Självförtroendet flög upp ännu mer, säger han.

C Mores expert Anders Andersson var under sändningen kritisk till bilderna på planen.

- Supportrarna över landet måste ta sitt ansvar. Det här går inte längre. Vi kan inte hålla på så här och tro att man kan äga matcherna och kliva in och bete sig hur som helst. Det är inte bara Djurgården, det här rör många, sa han i sändningen.

Publicerad 2019-03-16 kl 22:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto