Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guidetti hoppas på ketchupeffekten: "Trycker och trycker, så kommer allt och hela tallriken är förstörd"

Sverige (herr)

Över två år sedan senast landslagsmålet.
Gissa om John Guidetti var nöjd efter målet mot Slovakien?
- Nu får vi hoppas på ketchupeffekten, det är den vi jobbar på. Heinz - man trycker och trycker och så kommer allt och hela tallriken är förstörd, säger han.

3:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Sveriges möte med Slovakien i spelaren ovan.

John Guidetti gjorde Sveriges mål i 1-1-mötet med Slovakien. Det var hans andra landslagsmål i karriären. Det första kom den 5 juni 2016, i en träningsmatch mot Wales.

- Jag har spelat ganska många landskamper, haft glädjen att göra det. Men mycket har varit när man har kommit in och varit i ledningen med 1-0 och ska stänga matchen sista tio-femton. Så det är inte så många matcher som det kanske ser ut. Så det var skönt att få spela från start och spela hela, skapa lite målchanser och göra ett mål. Jätteglad att man blir matchens lirare och folk tycker man gör det bra, det är ett jäkla kvitto, säger han.

ANNONS

Hur mycket press har du känt i landslaget?
- Mer för mig själv. Jag har haft en fantastisk fin landslagskarriär om du tittar på när jag började min landslagskarriär när jag var 15 år. Jag har spelat i alla landslag och har alltid varit väldigt stolt. Jag har tagit ett guld i U21-EM och gjorde mycket mål i U21-landslaget, säger han.

- Att det aldrig lossnar i landslaget är för jävligt, självklart. Men så är det. När Janne kom fick jag två matcher från start, två väldigt tuffa matcher. Jag tror att vi gjorde ett mål i de båda landskamperna. Ola Toivonen kom in, och sen spelade jag Frankrike borta som också var en tuff match. Det är klart att det är surt att det inte kom i de matcherna. Nu får vi hoppas på ketchupeffekten, det är den vi jobbar på. Heinz - man trycker och trycker och så kommer allt och hela tallriken är förstörd.

ANNONS
Publicerad 2018-10-17 kl 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto