Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
1v

Levi om sin nye tränare i Rosenborg: ”Visste inte vem han var, de har speciella namn i Norge"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Levi i spelaren.

DOHA. Rosenborg har gjort klart med tränaren Eirik Horneland - trots att supporterföreningen avrådde klubben från att plocka in honom.
- Synd att tycka så direkt, ge honom chansen, säger Jonathan Levi.

Efter att i flera månader ha jagat en ny tränare så stod det i torsdags klart att Rosenborg har gjort klart med Haugesunds Eirik Horneland. Tränaren, som tar över efter Rini Coolen, har skrivit på för två år med det norska mästarlaget. Detta trots att Rosenborgs supporterförening Kjernen mitt under processens gång gått ut i ett öppet brev och slagit fast att man inte vill se Horneland som ny huvudtränare.

Rosenborgs svenske ytter Jonathan Levi tycker att fansen borde ge lagets nye tränare lite tid innan man dömer honom.

- Våra fans är trogna och är väl lite arga över det som hände i somras när den andra tränaren fick sparken. Sedan tycker jag att det är lite synd, det är en ny tränare så ge honom chansen. Förlorar vi de fem första matcherna, ja då kan jag förstå det. Men jag har full förståelse för båda sidorna, säger Levi till Fotbollskanalen.

Levi hade först ingen aning om vem hans nye tränare var, men efter att ha kollat runt lite så har han nu stenkoll.

- Jag visste först inte vem tränaren var. De har några speciella namn där i Norge så jag har inte koll riktigt, men sedan fick jag höra vem det var och jag hoppas att han inte är allt för arg för att jag avgjorde mot hans förra lag under säsongen, säger han.

- Men jag tror att det kan vara positivt med en ny tränare. Jag tycker alltid att det är roligt med förändringar. Det är inget negativt mot tränarna jag har haft tidigare utan han tog ju dubbeln vår gamle tränare, så man kan ju inte klaga på honom. Men jag tycker att det är kul med förändringar och att få höra en ny röst. Så jag ser fram emot att få visa för honom också.

Se en intervju med Levi i spelaren ovan.

Publicerad 2019-01-05 kl 08:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons