Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mittbackskris i Blågult - Pontus Jansson lämnar återbud till EM-kvalmatcherna

Championship

Landslaget får klara sig utan Pontus Jansson i EM-kvalmötena med Rumänien och Norge.
Mittbacken har ådragit sig en knäskada och har lämnat återbud.
Sotirios Papagiannopoulos har kallats in som ersättare.
Detta meddelar förbundet på sin hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Tidigare under söndagen lämnade Manchester United-mittbacken Victor Nilsson Lindelöf återbud till landslaget på grund av "personliga skäl". Nu kommer nästa dråpslag för förbundskapten Janne Andersson och landslaget. Pontus Jansson, som ådrog sig en knäskada i Leeds match mot Sheffield United i lördags, har lämnat återbud till landslagets EM-kvalmöten med Rumänien och Norge senare i mars. Detta meddelar fotbollförbundet på sin hemsida. SvFF skriver samtidigt att FC Köpenhamn-backen Sotirios Papagiannopoulos har kallats in som ersättare till Jansson. 

Förbundet meddelade tidigare under söndagen att New York City-ytterbacken Anton Tinnerholm kommer att ersätta Victor Nilsson Lindelöf.

ANNONS

Även landslagskapten Andreas Granqvist har haft vissa bekymmer inför landslagsamlingen. I Helsingborgs träningsmöte med Värnamo under söndagen klev 33-åringen av på grund av ljumskkänning. Däremot gav han lugnande besked.

- Jag har haft lite problem med mina ljumskar. Jag gick ut här på grund av säkerhetsskäl. Planen var inte riktigt bra, men jag måste få ordning på ljumskarna nu inför matcherna mot Rumänien och Norge, sa han till HD.

Publicerad 2019-03-17 kl 19:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto