POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONSHIP
48v

Mittbackskris i Blågult - Pontus Jansson lämnar återbud till EM-kvalmatcherna

Foto: Bildbyrån.

Landslaget får klara sig utan Pontus Jansson i EM-kvalmötena med Rumänien och Norge.
Mittbacken har ådragit sig en knäskada och har lämnat återbud.
Sotirios Papagiannopoulos har kallats in som ersättare.
Detta meddelar förbundet på sin hemsida.

Tidigare under söndagen lämnade Manchester United-mittbacken Victor Nilsson Lindelöf återbud till landslaget på grund av "personliga skäl". Nu kommer nästa dråpslag för förbundskapten Janne Andersson och landslaget. Pontus Jansson, som ådrog sig en knäskada i Leeds match mot Sheffield United i lördags, har lämnat återbud till landslagets EM-kvalmöten med Rumänien och Norge senare i mars. Detta meddelar fotbollförbundet på sin hemsida. SvFF skriver samtidigt att FC Köpenhamn-backen Sotirios Papagiannopoulos har kallats in som ersättare till Jansson. 

Förbundet meddelade tidigare under söndagen att New York City-ytterbacken Anton Tinnerholm kommer att ersätta Victor Nilsson Lindelöf.

Även landslagskapten Andreas Granqvist har haft vissa bekymmer inför landslagsamlingen. I Helsingborgs träningsmöte med Värnamo under söndagen klev 33-åringen av på grund av ljumskkänning. Däremot gav han lugnande besked.

- Jag har haft lite problem med mina ljumskar. Jag gick ut här på grund av säkerhetsskäl. Planen var inte riktigt bra, men jag måste få ordning på ljumskarna nu inför matcherna mot Rumänien och Norge, sa han till HD.

Publicerad 2019-03-17 kl 19:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå