Olof Lundh efter Sveriges seger mot Moldavien.

2 - Godkänd
1 - Underkänd

-

Jesper Karlsson
UT 89. Poängspelare. Två mål och en assist. Satte 1-0 efter ett resolut avslut, slog sedan en bra hörna som det blev 2-0 på, slog sedan hörnan där det blev straff. Quaison missade straffen och Karlsson slog in returen.

Gustaf Lagerbielke
Debuterade i "riktiga" A-landslaget och nickade in 2-0 på hörna. Var annars lugn med boll och bra i försvarsspelet, bortsett en farlig felpass i andra halvlek. Fixade straffen som gav 3-1.

Filip Helander
Mittbacken gjorde en bra comeback i Blågult. Bra i passningsspelet, samt trygg och rejäl i sina defensiva ageranden.

Linus Wahlqvist Egnell
UT 46. Skötte sina defensiva uppgifter och var aktiv offensivt. Stod för assisten till 1-0 och frispelade exempelvis Rohdén.

Viktor Claesson
UT 46. Väldigt bra klackskarv till Linus Wahlqvist Egnell innan Sveriges 1-0-mål. Löpvillig och jobbade hårt. En uppspelspunkt som också var villig att dra isär Moldaviens försvar.

Anthony Elanga
IN 46. Forwarden var pigg och försökte visa upp sig, men var inte riktigt vän med bollen alla gånger. Samtidigt nära att få till en slutprodukt i vissa lägen.

Kristoffer Olsson
UT 46. Var bra i början av första halvlek, framför allt med sitt passningsspel med korta, snabba, raka bollar som slog ut Moldaviens mittfält. Var, precis som hela laget, inte lika bra sista 15 minuterna av första halvlek. Blev lite för enkelt bortspelad så att Moldavien fick ett skott som det blev hörna på, som sedan blev 1-2.

Kristoffer Nordfeldt
UT 46. Löste några situationer med boll på ett bra sätt. Målvakten hade lite att göra och kan inte direkt lastas för Moldaviens reducering.

Gabriel Gudmundsson
Vänsterbacken var stabil både defensivt och offensivt. Men stack inte ut med några speciella aktioner.

Robin Quaison
Fick inte till det. Missade straffen som sedan Jesper Karlsson slog in returen till 3-1 på. Hade även ett bra läge i första halvlek när han kom i fritt läge in i straffområdet till vänster, försökte passa utan att lyckas.

Hugo Larsson
Satte igång anfallet med en snabb och rak boll innan 1-0-målet. Det var det bästa han gjorde i matchen. Ville mycket och överarbetade ibland. Det är tydligt att Larsson har stor potential men fick inte riktigt till det mot Moldavien.

Marcus Rohdén
Bra arbetsinsats och tog väldigt mycket stryk. Förlorade duellen innan Moldaviens 1-2-mål. Hade sedan chans att revanschers sig när han blev fri och försökte rundade målvakten, men sköt utanför.