Men landslagets starttrio i anfallet får underkänt.

Inte lika vass som vanligt i spelet. Men slog tre hörnor som det blev mål på.

Kom med upp i offensiven och släppte inte till något bakåt. Resolut och bra vilja.

Hanna Glas
Hade en tanke med sitt spel. Kom med flera gånger i offensiven. Hade ett par bra passningar i farliga ytor, bland annat till Kosovare Asllani.

Linda Sembrant
Förlorade nickduellen till 0-1, men det var ett bra mål av Lettland. Tog revansch och nickade in 1-1. Hade ett skott i stolpen.

Amanda Ilestedt
Målskytt efter nick på hörna. Bra i defensiven.

Hedvig Lindahl
Inte mycket att göra i matchen, men när hon väl fick att göra så gjorde Lettland mål.

Elin Rubensson
UT 66. Försökte och försökte, oftast med inlägg. Någon gång var det på väg att bli farligt, men oftast nickades bollarna bort. Svårt att luckra upp Lettland.

Caroline Seger
Bra passning till Jangy vid straffen. Försökte fördela bollar men hade, förutom vid straffen, svårt att luckra upp motståndarna.

Madelen Janogy
IN 57. Hade bara varit på planen i en minut innan hon tog med bollen snyggt och fixade straff.

Sofia Jakobsson
Hade svårt att ta sig förbi och hota. Kom inte till rätta med sin snabbhet.

Anna Anvegård
UT 78. Svårt som ensam anfallare mot elva försvarare. Lyckades inte skapa något.

Lina Hurtig
UT 57. Hade svårt att ta sig förbi sina motståndare och hota. Byttes ut tidigt i andra halvlek.

Spelade för kort tid för att betygsättas: Stina Blackstenius (IN 66), Rebecka Blomqvist (IN 78

Publicerad 2019-09-03 kl 20:10