Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Peterson knäckt efter misstaget: "Det är mitt fel"

Sverige (herr)

Kristoffer Peterson tappade bollen fram till Slovakiens kvitteringsmål.
Efter matchen var han besviken på sig själv.
- Det var ju mitt fel, säger en tagen Kristoffer Peterson till C More efter matchen

3:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun i spelaren ovan.

Kristoffer Petersons landslagsdebut blev inte som han tänkt sig. Efter en kort stund på planen tappade han bollen på mittfältet. Slovakiens Albert Rusnak avancerade och dunkade dit slutresultatet 1-1.

Efter matchen var Kristoffer Peterson besviken på sig själv. I C More berättar han att debuten inte blev som han tänkt sig.

- Otroligt blandad, det är en otrolig stolthet att göra det jag alltid drömt om. Jag tappade bollen som gjorde att de gjorde mål, så drömmen blev inte riktigt så som man hade förutsett. Senare tror jag att jag kommer att vara otroligt stolt över den här debuten, och det är jag nu också. Men jag är en otrolig tävlingsmänniska, så det är klart att jag är besviken över att jag satte laget i den situationen, svarar han till C More när han får frågan om hur han summerar debuten.

ANNONS

På läktaren satt hans mamma. Hon var glad över att se sin son göra debut, men Peterson själv hade svårt att besvara hennes lycka. Han var alldeles för missnöjd.

- Hon var här nu och hon var lite för glad för att förstå min frustration. Vi blev lite oense då hon var väldigt glad och inte förstod att det var mitt fel. Det var ju mitt fel. Men det kanske också är skönt att ha någon som inte rikigt har koll på läget. Hon var väldigt stolt och glad och det var skönt att krama om henne efter matchen, säger Kristoffer Peterson

Det var ett par spelare som stöttade Peterson efter misstaget. Peterson säger själv att han är tacksam över det stöd han fått.

-Alla vet hur mycket det här betyder för en debutant. Jag har sagt det i intervjuer tidigare att det här är en helt otrolig grupp. Vi är alla tävlingsmänniskor och jag hade accepterat om de reagerat argt eftersom laget har kämpat så länge och vill självklart ha en vinst i en landskamp. Sen gjorde jag det misstaget. Jag finner inga ord för min tacksamhet för lagkamraterna, hur otroligt snälla de varit och ledarstaben med. Men jag vill inte förstora det och misstag händer hela tiden i fotboll. Nu handlar det om hur jag hanterar det, säger han

ANNONS

I spelaren ovan ser du intervjun med Kristoffer Peterson.

Publicerad 2018-10-16 kl 23:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto