Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SVERIGE
49v

TV: Wettergren ger positivt Ekdal-besked

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Albin Ekdal har under höstsäsongen haft återkommande ryggproblem. Assisterande förbundskaptenen Peter Wettegren tycker ändå att mittfältaren ser ut att vara i god form inför playoff-matcherna. 
- Han ser väldigt pigg och alert ut, säger Wettergren till Fotbollskanalen. 

Svenske Hamburg-mittfältaren Albin Ekdal har i höst gått på smärtstillande för att kunna spela fotboll trots återkommande ryggproblem.  Han har fortfarande ont, men har trots det spelat i sju av de elva inledande matcherna i Bundesliga. 

Sveriges assisterande förbundskapten Peter Wettergren var efter onsdagens träning inte orolig över mittfältarens status. Han var väldigt nöjd. 

- Han ser mycket bra ut. Det är lite gamla Albin med mycket spring i benen. Han ser väldigt pigg och alert ut, så det är bara bra, säger han. 

Under torsdagen tränar landslaget inför stängda dörrar för att finslipa de sista detaljerna inför fredagens första playoff-match mot Italien.

- Vi har jobbat med våra grunder både tisdag och onsdag. I morgon kommer vi att gå igenom andra saker. Det blir lite fasta situationer, men också individuella samtal med spelarna om deras roll och om olika saker som kan uppstå under match, säger Wettergren.

Publicerad 2017-11-08 kl 14:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons