TV: Torres hattrickskytt när Spanien utklassade Tyskland: "Det är förnedring"

Spanien krossade Tyskland i den avgörande gruppspelsmatchen och vann med 6-0.
Manchester City-yttern Ferran Torres stod för tre av dem.
- Det är förnedring i Sevilla, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Se när Torres fullbordar sitt hattrick i spelaren ovan.

Gruppen skulle avgöras. Spanien tog emot Tyskland i ett riktigt stormöte under tisdagskvällen. Inför matchen stod Tyskland på nio poäng, och Spanien på åtta poäng. Ukraina låg trea med sex poäng, och kunde således inte ta sig upp på förstaplats.

Några minuter in i matchen ropade Spanien på straff när Dani Olmo fälldes på linjen till straffområdet, halva Spaniens lag pekade på straff - men den svenske domaren Anders Ekberg dömde frispark.

Efter 17 minuter fick Spanien en hörna. Inbytte Fabián Ruiz prickade en omarkerad Alvaro Morata på bortre stolpen, som kunde nicka in ledningsmålet för Spanien. Några minuter senare skulle Morata även göra ett till mål, men det dömdes bort för offside.

I den 33:e minuten skulle 2-0 komma. Spanien dominerade matchen totalt och kunde efter ett inlägg från Koke, och nick i ribban från Olmo, smälla in returen genom Ferran Torres. Bara minuter senare kom även 3-0, och Tyskland kollapsade. På en hörna från Fabián kunde Rodri nicka in 3-0.

Den första halvleken slutade 3-0 till Spanien.

Och Spanien fortsatte att dominera i den andra halvleken. Efter tio minuter spelade Spanien bort Tysklands försvar helt och kom fria mot Neuer, José Gayà var osjälvisk och petade bollen till Torres som i öppet mål kunde lägga in sitt andra mål i matchen och göra 4-0.

Spanien fortsatte att anfalla och anfalla, och Tyskland hade det svårt. Och i den 71:a minuten skulle Torres hålla sig framme igen. Fabián spelade vidare bollen till Manchester City-yttern som avslutade behärskat i bortre för 5-0 Spanien.

- Det är förnedring i Sevilla, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Spanien skulle även hinna med 6-0 genom den inbytte Mikel Oyarzabal. Flera mål blev det inte, och Spanien vann därmed gruppen på elva poäng, två poäng fler än Tyskland som slutar på nio poäng. Förstaplatsen i gruppen betyder en plats till slutspelet, som avgörs 2021.

- Det kommer alltid finnas kritik, men jag vill gärna hem och se vad de säger nu. Det var mot ett lag som vunnit EM och VM, säger Morata enligt Football Espana.

Spanien: Simón - Roberto, Ramos, Torres, Gayà - Rodri, Canales - Olmo, Koke, Torres - Morata

Tyskland: Neuer - Ginter, Süle, Koch, Max - Goretzka, Kroos, Gündoğan - Sané, Gnabry, Werner