Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Flick rök ihop med Schweinsteiger i tv

Fotbolls-VM 2022

Hansi Flick blev irriterad på Bastian Schweinsteiger.
På grund av ex-landslagsspelarens kritik i tv.

4:59
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Tyskland-Costa Rica i spelaren ovan.

Efter uttåget redan i gruppspelet råder det kritikstorm mot landslaget och förbundskapten Hansi Flick i Tyskland.

En av dem som riktade en känga direkt efter slutsignal mot Costa Rica var ex-landslagsspelaren och Bayern München-ikonen Bastian Schweinsteiger. Enligt honom var landslagsspelaren inte tillräckligt på hugget. Förbundskapten Hansi Flick vägrade hålla med.

- Det är helt och hållet nonsens. Hur fixar man det? sa Flick i ARD enligt Bild.   

Schweinsteiger:

- Det är situationer på planen där spelarna saknar fem procents koncentration. Om man tittar på 1-1-målet, till exempel. Och att tända till behöver inte alltid mena anfallsspelet, utan även att du är där i huvudet. För ofta låter vi motståndaren vara fria och det är inte att leverera. Jag förväntade mig mer än så. Det är vad jag menar.  Jag har sett det mycket tydligare i andra matcher, sa den förre mittfältaren som replik.

ANNONS

Han fortsatte:

- Vi gjorde det bra mot Spanien. Mot Japan och i dag var det inte tillräckligt bra. Gnistan flög inte därifrån till hit. Toni Rüdiger brukar bidra med det. Jag saknar någonting hos de andra. Vi släppte in fem mål. Sedan EM 2016 har vi alltid släppt in mål. Om du inte försvarar dig bra så tar man sig inte vidare och man vinner inte. Det är vad jag menar.

Flick igen:

- Ja, det är så det är. Vi har gjort mål, misstag har begåtts. Jag ser inte att laget inte är på hugget.   Det fanns naturligtvis små besvikelser, framför allt i första halvlek när vi brände massa chanser. Vi försökte rätta till I andra halvlek. Vi visste också att Costa Rica är bra på fasta situationer. Det är saker vi kan göra bättre. Men vi har inte möjlighet att göra det i VM. Så nu åker vi hem. Vi spelade också en stor roll i att hjälpa oss själva att åka hem…

ANNONS

En annan ex-landslagsspelare som går hårt åt Flick är Dietmar Hamann, som spelade för klubbar som Liverpool och Manchester City under sin karriär. Han tycker till och med att den nuvarande förbundskaptenen borde avgå.

- Costa Rica hade ett skott på mål de två första matcherna och vi fick dem att se ut som> Brasilien. All gör lite som de vill i laget. Jag ser ingen anledning varför Flick ska vara kvar, säger han till tyska Sky.

Publicerad 2022-12-02 kl 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto