POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
4d

Billborn berömmer talang: "Var jättebra"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen mellan Hammarby och Farense i spelaren ovan.

VALE DO LOBO. Aimar Sher låg bakom ett mål mot Farense.
Nu berömmer tränaren Stefan Billborn talangen.A
- Jag tycker att Aimar Sher var jättebra, säger han.

Hammarby föll under onsdagen med 3-2 mot portugisiska andraligalaget Farense. I andra halvan av matchen fick flera av lagets unga spelare chansen till speltid, backarna Oscar Krusnell, Kalle Björklund och Hjalmar Ekdal, samt mittfältarna Abdul-Halik Hudu och Aimar Sher plus anfallaren Filston Mawana.

Bajen-tränaren Stefan Billborn menar att flera av de utmärkte sig, men lyfter framför allt Sher, som var med i uppbyggnaden till Muamer Tankovics 2-2-mål. Sher stod för en lyftning med ena yttersidan ut till Ekdal på högerkanten som matade in bollen till Tankovic i straffområdet som sköt bollen i mål.

- Jag tycker att några av de unga killarna var bra. Jag tycker att Aimar Sher var jättebra, säger Stefan Billborn och utvecklar:

- Han har inte kropp för att spela här, men är otroligt duktig i försvarsspelet, positionerar sig rätt och tar ut spelare, vilket gör att de får spela bakåt flera gånger. Han var också bra med bollen. Det är kul och så är det med flera av de andra också. Vi slängde in fyra nya försvarsspelare i slutet och Richard (Magyar) var den enda som har rutin. Vi hade lille Abdul (Hudu) och Aimar centralt i planen och Filston (Mawana) längst fram. Det är inte många centimeter över jordytan där, men det är positivt.

Sher, som i år blir 18 år gammal, har en allsvensk match på cv:t. Mittfältstalangen gjorde i slutet av september i fjol allsvensk debut med ett inhopp mot Sirius på Studenternas.

Publicerad 2020-02-12 kl 21:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå