Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter derbytriumfen - Djurgården vill göra klart med Özcan: "Han ska vara kvar"

Allsvenskan

Efter derbytriumfen mot Hammarby.
Nu vill Djurgården göra klart ett nytt kontrakt med Özcan Melkemichel.
- Vår ambition är glasklar, att Özcan ska vara kvar, säger sportchefen Bosse Andersson till Fotbollskanalen.

3:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Djurgårdens derbyseger i spelaren ovan.

Efter en tung period valde Özcan Melkemichel att byta spelsystem till 4-3-3 mot Hammarby. Dessutom flyttade han upp Erik Johansson på mittfältet. Det blev lyckade drag. Djurgården vann med 3-1 och Johansson gjorde tre assist och var bäst på planen. Inte helt fel för Melkemichel som sitter på ett utgående kontrakt.

Nyligen berättade Djurgårdens tränare att han suttit i samtal med klubben om en eventuell förlängning. Efter derbysegern var sportchefen Bosse Andersson tydlig.

- Vi har varit tydliga mot Özcan. Föreningen är väldigt nöjda med hans arbete. I augusti meddelade vi att vi gärna ser en fortsättning med honom. Vi har haft ett tufft spelprogram och kommer att sätta oss ner och diskutera det. Vår ambition är glasklar, att Özcan ska vara kvar, säger Andersson till Fotbollskanalen.

ANNONS

Özcan har sagt att det finns några punkter som ni jobbar på och att om han kan få igenom det så vill han vara kvar – hur ser du på det?

- Vi är ganska överens. Det är ett bra fundament att föreningen vill att han ska vara kvar, och sedan trivs han väldigt bra i Djurgården.

Så du tror att ni kommer att lösa det?
- Ja, det är vår ambition.

Han har tidigare varit väldigt tydlig med att han vill att tränaren ska ha mer att säga till om i värvningsarbetet, men när han i veckan fick den frågan igen så ville han inte kommentera det – är det en av sakerna som ni diskuterar?
- Absolut inte. Vi har jobbat jävligt bra ihop och vi har ett bra lag och har vunnit Svenska cupen och har kommit till Europa, och föreningen har höga ambitioner. Så han trivs bra.

Publicerad 2018-09-03 kl 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto