Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
32v

Har uppgetts klar för AIK - Larsson: "Kan inte lova något"

Foto: Bildbyrån

Enligt Expressen är Sebastian Larsson klar för AIK.
Själv ligger landslagsmittfältaren ännu lågt.
- Det finns inga påskrivna papper. För mig är det ganska enkelt: är det klart är det påskrivet, annars är det inte klart, säger han till Fotbollskanalen.

Sebastian Larssons kontrakt med Hull City går ut nu i sommar. Mittfältaren har kopplats ihop med en flytt hem till Sverige, och tidigare i veckan skrev Expressen att han är klar för AIK.

Nu ger Sebastian Larsson sin syn på framtiden.

- Det finns inga påskrivna papper. För mig är det ganska enkelt: är det klart är det påskrivet, annars är det inte klart. I dagsläget är inget klart, säger han.

Men har du bestämt dig för att flytta hem till Sverige?
- Helt ärligt: jag bestämmer inte så. Den här branschen funkar inte på ett sätt som gör att det bara är att bestämma sig. Men jag kan helt ärligt säga att vi har bestämt oss för att undersöka möjligheterna. Vi kan bestämma oss för att flytta hem, men det måste också vara något som passar. Annars blir det inte så. Men absolut, vi har bestämt oss för att undersöka de möjligheterna. Sedan får vi se om det blir så sedan också.

Larsson får frågan om det kan bli en presskonferens och presentation med AIK senare i veckan, innan avresan med landslaget till Ryssland.

- Det tror jag inte. Inte vad jag vet nu. Men det kan ju ändras i den här branschen. Nu pratar du om en spcifik klubb, vilket ni förstår är rätt ointressant för mig här i dag att prata om. Jag kan inte lova att det blir det och jag kan inte säga att det inte blir det heller. Vi får se.

Är det ett svårt beslut?
- Både ja och nej. Blir det så att vi flyttar hem blir det första gången på 17 år här. Det blir något väldigt annorlunda, något jag aldrig har upplevt i min karriär. Men när man har varit ute i några år är det andra saker som spelar in. Det blir en helhetsbild. Det är en svår fråga att svara på. Men om det är något jag våndas över? Nej, absolut inte. Jag förstår att man spekulerar och kan se på det annorlunda, men det enda förhållningssättet jag kan ha personligen är att det inte spelar roll om något är nära, för antingen är det klart eller så är det inte klart.

- Det är inte så att jag kommer göra klart med något och sedan säga att vi ska hålla på det. När det är klart är det klart.

Vill du ha det klart innan ni åker till Ryssland?
- Kommer vi dit inom de närmsta dagarna, för det är inte så många dagar kvar, med någon klubb, då kritar jag absolut gärna på så är det avklarat. Men hamnar vi inte där är det inget som stressar mig. Det är inte så att jag ringer till min agent och säger att det måste bli klart. Så vi får se.

Publicerad 2018-06-07 kl 14:49
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons