Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Jeahze tillbaka efter avstängningen - då markerade Bajen-fansen med banderoll

Allsvenskan

STOCKHOLM. Hammarby stängde av Mohanad Jeahze.
Mot Gif Sundsvall var han tillbaka i Stockholmslagets matchtrupp, men bänkades.
"Hala spelare och agenter. Inte de enda problemen på Årsta", gick det att läsa på en läktarbanderoll under inledningen av den andra halvleken.

Foto: Max Colliander/Bildbyrån

Se höjdpunkterna från Hammarby IF-Gif Sundsvall i spelaren ovan.

Mohanad Jeahze var under söndagen tillbaka i Hammarbys matchtrupp efter att ha stängts av med anledning av sin matchvägran i samband med en match mot Varbergs Bois. Men trots att han gavs en plats i Bajen-truppen mot Gif Sundsvall värmde han upp i gymmet inför matchstart, medan hans lagkamrater befann sig ute på planen. Innan avspark menade Jesper Jansson, sportchef i Stockholmslaget, att de "fick ta hänsyn till reaktioner".

Love Gustafsson, kommunikationsansvarig i Hammarby, bekräftade även för Fotbollskanalen att Mohanad Jeahze värmde upp i gymmet, i stället för på planen.

- Det är ett beslut som lagledningen tog, sa han bland annat tidigare under söndagen.

ANNONS

Inför den andra halvleken kommenterade somliga supportrar till Hammarby Mohanad Jeahze-situationen genom att visa upp en banderoll.

"Hala spelare och agenter. Inte de enda problemen på Årsta", gick det att läsa på en banderoll som hölls upp av Hammarby-supportrar på en av ståplatssektionerna. 

Hammarby-Gif Sundsvall slutade 3-0.

Publicerad 2022-08-07 kl 16:16
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto