Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Milosevic bröt med Forest - Goitom: "Vore ett bra tillskott för oss"

Championship

MALMÖ. Alexander Milosevic bröt på måndagen med Nottingham.
AIK-anfallaren Henok Goitom ser gärna en återkomst för backen till AIK.
- Det vore ett bra tillskott, säger Henok Goitom.

2:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren ovan.

Alexander Milosevic, 27, var i fjol med och tog AIK till SM-guld, men lämnade efter säsongen vid kontraktets slut och skrev senare på för Championship-klubben Nottingham Forest. Milosevic gjorde under förra vårsäsongen tolv ligamatcher, men har i höst inte kommit till spel i någon match och bröt under måndagen sitt avtal med klubben. Detta efter en ömsesidig överenskommelse, meddelade Nottingham på klubbens hemsida.

AIK:s sportchef Björn Wesström har under en längre tid haft kontakt med Milosevic, men vill inte spekulera om en möjlig framtid för backen i Solnalaget.

- AIK står allt som oftast i kontakt med före detta spelare, så det faller väl inom ramen för det, säger han.

ANNONS

Utifrån den kontakt ni haft: Är det möjligt att han återvänder?
- Det vill jag inte spekulera i nu, säger Wesström.

AIK-kaptenen Henok Goitom hoppas in sin tur på en comeback för Milosevic i klubben.

- Alex var en stor bidragande orsak till guldet i fjol, både på och utanför planen. Om han skulle komma till oss vore det ett bra tillskott. Det beror lite på vad Alex själv vill och sedan ska han komma överens med AIK. Nu vet jag inte ens om det är på bordet, men om det skulle vara det vore det ett bra tillskott för AIK. Han vet vad klubben står för och är som spelare fantastisk, säger Goitom och fortsätter:

- Jag har snackat med honom, men inte om att komma tillbaka. Det har mer varit om hur hans säsong har varit tidigare, för flera månader sedan.

Milosevic har tillhört AIK i två olika omgångar. Först kom mittbacken vintern 2011 till AIK från Vasalund och tillhörde därefter klubben fram till vintern 2015, då mittbacken för första gången flyttade utomlands. Milosevics andra sejour i AIK var under förra säsongen efter tre år utomlands i klubbar i Turkiet och i Tyskland.

ANNONS
Publicerad 2019-10-28 kl 22:22

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto