Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Selmanis markering: "Jag har inte sagt att jag vill i väg"

Allsvenskan

STOCKHOLM. Astrit Selmani tycker det snackas för mycket.
Nu markerar han mot alla spekulationer.
- Jag har inte sagt att jag vill i väg, kommenterar Hammarby-stjärnan.

1:55
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Bubacarr Trawally i spelaren ovan.

Bara ett mål i år och nu bänkad för tredje gången på fyra matcher mot BK Häcken under söndagen. Samtidigt ryktas Astrit Selmani dra till sig intresse från andra klubbar, exempelvis Lecce i Serie A och Clermont i Ligue 1. Men nu vill forwarden klargöra att han trivs jättebra i Hammarby och göra en markering mot spekulationerna som omgärdar honom.

25-åringen säger efter 2-2-mötet med Häcken att han tror att han blir kvar i Bajen.

- Jag har inte hört någonting annat. Det är rykten här och där, men jag har faktiskt inte hört något själv. Det är ärligt. Ni vet hur ärlig jag är. Om det hade varit något hade jag sagt det. Men jag har inte hört någonting från klubben eller min agent, säger Selmani.

ANNONS

- Sen är det klart att det dyker upp rykten. Men vad som är 100 procent sant vet jag inte. Jag hörde att Axén menar att det var en markering att jag satt på bänken, men jag har inte hört någonting. Han kan ta mitt nummer och ringa mig om han har någon "inside". Jag har ingen aning. Det är svårt när det kommer röster från andra håll, som har mer koll än vad jag har på mitt liv. Det är svårt.

Axén är Alexander Axén, expert hos Discovery+. Han sa under söndagens sändning att bänkningen mot Häcken är en signal från Hammarby till Selmanis agent om att denne borde ordna en försäljning.

- Han har sitt jobb och det är det som är det fina med honom, han säger vad han tycker. Jag respekterar det till 100 procent, att han har sin åsikt. Han vet säkert saker, det är inte det jag säger. Men det är mycket snack. Fans tror att jag vill i väg fast att jag inte har sagt att jag vill i väg.

ANNONS

Selmani fortsätter:

- Det har blivit mycket snack om att jag sagt att jag vägrar spela, men jag har aldrig sagt att jag vägrar spela. Jag är först till varje träning, är där varje träning och jag är glad varje träning. Jag har aldrig bråkat på en träning. Det är mycket snack om hur jag är men det finns ingen bakgrund kring det. Alla som har en tanke är välkomna att ringa mig.

- Jag har inte visat missnöje i träning någon gång, när jag är på bänken så pushar jag de andra och när jag får hoppa in gör jag mitt jobb. Det är inte så att jag skiter i laget. Jag kommer alltid stå bakom laget, vad som än händer. Det är lite för mycket snack om att jag vill i väg när jag inte sagt någonting om det.

Om det faktum att han satt på bänken igen mot Häcken svarar han:

- Det är som det är. Fotboll är så. Det finns inget jag kan göra förutom att gå till träningarna, träna mer och visa att jag vill spela. I slutändan är det han (tränaren Marti Cifuentes) som fattar beslutet. Så är fotbollen.

ANNONS

- Jag jobbar på och jobbar på det han vill att jag ska göra. Jag är där varje träning, jag tränar extra och jag gör allt jag kan runt omkring. Och om jag inte spelar så måste jag fortfarande vara där för laget. Jag bidrar mycket i omklädningsrummet även om jag inte spelar. Det är bara att fortsätta.

Selmani blev Hammarbys dyraste köp genom tiderna när han anslöt från Varberg inför förra säsongen. Han har kontrakt med Bajen över 2024.

Allsvenskan

Tabell

# Lag S V O F +/− P
1 Djurgårdens IF Champions League-kval 17 10 4 3 24 34
2 Hammarby IF Europa Conference League 17 10 3 4 21 33
3 BK Häcken Europa Conference League 16 9 5 2 12 32
4 AIK 17 9 4 4 4 31
5 Malmö FF 17 9 3 5 8 30
6 IFK Göteborg 16 8 3 5 5 27
Publicerad 2022-06-26 kl 22:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto