Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Olden Larsen bekräftar sin plan: stannar i allsvenskan

Allsvenskan

STOCKHOLM. Lars Olden Larsen, 23, kommer bli kvar i Häcken.
Det bekräftar han för Fotbollskanalen.
- Det är planen i alla fall, säger Rysslands-proffset.

1:21
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se en intervju med Alexander Jeremejeff i spelaren ovan.

Nyligen fattade Fifa beslut om att förlänga dispensen för spelare i den ryska ligan om att de kan pausa sina kontrakt för spel i andra klubbar, på grund av Rysslands invasion av Ukraina. Numera är spelarna fria på marknaden fram till nästa sommar. Och i dagarna rapporterade den norska nyhetsbyrån NTB att Häcken får behålla Lars Olden Larsen i ett år till.

Norrmannen som tillhör Nizjnij Novgorod har bestämt sig för att förlänga med Häcken. Det bekräftar han för Fotbollskanalen efter 2-2-mötet med Hammarby under söndagen.

Den offensive mittfältaren vill inte bekräfta att allt är helt klart, men han medger att planen är att stanna i laget från Hisingen.

ANNONS

- Jag trivs jättebra i Häcken och jag ser på det här som en bra plats för att utveckla mig själv. Jag vill spela fler än fem-sex matcher innan jag går vidare till en annan klubb. Jag vill visa Sverige vad som finns inom mig. Så det är planen i alla fall, säger Olden Larsen.

- Jag tror det kommer kommuniceras ut något väldigt snart.

Mot Hammarby hoppade Olden Larsen in i andra halvlek, efter att ha varit skadad sedan i maj.

- Jag har varit i skadad i sju veckor så det är skönt att vara tillbaka. Det här är en bra plats för mig att utvecklas på och jag ser fram emot tiden som kommer.

Publicerad 2022-06-27 kl 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto