Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Sirius-backen ut med stukad fot: "En eftersläng"

Allsvenskan

UPPSALA. Både Karl Larson och Douglas Bergqvist tvingades kliva av skadade när Sirius tog emot Kalmar.
För Larsons del rör det sig om en stukad fot.
- Jag tränar inte på måndag om vi säger så, berättar Larson för Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån.

Se matchens båda mål från TV4-Sportens sändning i spelaren ovan.

Det smällde direkt i matchinledningen när Sirius tog emot Kalmar. Domare Victor Wolf valde att lägga ribban högt och i flera fall uteblev frisparkar till följd av protester från laget som kände sig förfördelat. Framför allt i första halvlek var det stundtals rejält grinigt från båda lagen.

Redan efter fyra minuters spel delade Sirius Karl Larson ut en tuff tackling på Kalmar-kaptenen Douglas Bergqvist som blev liggande. Bara minuten senare såg Sebastian Ring chansen att ”ge igen” på Larson med en sen tackling ute vid sidlinjen. Larson tvingades sedan halta av efter 17 minuter.

- Det är en stukad fot. Det kände jag av ganska direkt. Han (Ring) gav mig en eftersläng och det var då det hände. Sedan vet jag inte så mycket mer än, vi får undersöka det närmare på måndag. Men jag tränar inte på måndag om vi säger så, berättar Larson för Fotbollskanalen efter matchen.

ANNONS

Att Bergqvist tvingades kliva av efter 28 minuter hade dock inget med Larsons tackling att göra.

- Nej, det var det inte, eller jag tror inte det i alla fall. Det var mer en sträckning. Jag tror det var en tackling jag gjorde där jag sträckte mig lite extra. Sedan kändes det lite si så där, men jag hoppas inte det är alltför allvarligt. Jag hade en liten känning i låret, men vi får se mer i början av nästa vecka, säger han.

Men det känns inte jätteallvarligt just nu?
- Nej, det gör det inte.

Kalmar gästar Elfsborg i Borås nästa omgång medan Sirius tar sig an Hammarby på Tele2 Arena. De matcherna spelas nästa helg.

Publicerad 2021-05-01 kl 22:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto