Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Billborn irriterad: "Jag tycker att domaren är skitdålig i dag"

Allsvenskan

Hammarby föll mot Malmö på Stadion.
Efter matchen var Stefan Billborn irriterad på domarinsatsen.
- Jag tycker att domaren är skitdålig i dag helt enkelt. Jag tycker att han tappar matchen, säger Billborn till C More.

2:50
Nästa

Avbryt
Försök igen

Det allsvenska toppmötet mellan Malmö FF och Hammarby slutade med hemmaseger efter att de himmelsblå vänt underläge till seger med 2-1. Tilläggstiden på fem minuter rann iväg för gästerna när det var irriterat mellan spelarna och mycket avblåsningar. Efter matchen var Hammarbys tränare Stefan Billborn irriterad.

- Jag tycker att domaren är skitdålig i dag helt enkelt. Jag måste säga det. Jag tycker att han tappar matchen. Jag tror att det är fem och en halv minuters tillägg och jag vet inte om bollen är i spel en minut. Mycket konstiga avblåsningar. Och ingen skugga faller på Malmö. Det är klart som fasiken, får de göra så ska de göra så. De vill ju vinna matchen, säger Billborn till C More.

ANNONS

- Jag pratade lite med linjedomaren men de brukar inte heller vara så mottagliga.

Billborn menar att domarna i år varit dåliga på att beivra maskningar och fördröjningar av spelet.

- Jag tycker att det är lite för dåligt. Jag har all respekt för om de tar fel beslut och när det går fort och så här. Men det har varit lite för mycket sånt här i år. Det är taktiskt, man lägger sig ner. Jag tror att vi hade tre matcher i rad där målvakten lägger sig ner efter 15 minuter. Det är så uppenbart, det måste man liksom straffa.

- Vill man att fotbollen ska fortsätta utvecklas och att det ska vara en attraktiv produkt här så måste vi få spela om det.

Publicerad 2018-10-20 kl 15:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto