Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Matchen blev avblåst - se när Harbuzi hedrades på Stadion

Allsvenskan

Labinot Harbuzi blev i dag hedrad på Stadion.
Matchen blev avblåst i den 23:e minuten - och spelare, ledare och åskådare applåderade alla för den avlidne mittfältaren. 
- Det var en god vän och en fantastisk människa, sa Hammarby-mittfältaren Jiloan Hamad till C More i halvtid. 

1:12
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se bilderna från nära spelet stoppades på Stadion i spelaren ovan.

Förre Malmö FF-mittfältaren och U21-landslagsmannen Labinot Harbuzi avled nyligen vid 32 års ålder. Hans bortgång berörde många i Fotbollssverige och väckte fina minnen från hans tid på fotbollsplanen.

I dag hedrade MFF klubbens tidigare mittfältare genom att stoppa spelet i den 23:e minuten, numret Harbuzi bar på sin tröja i klubben, i mötet med Hammarby på Stadion i allsvenskan. Under en minuts tid applåderade åskådare, spelare och ledare på plats för att hedra den avlidne mittfältaren. 

MFF-fansen höll även upp en banderoll, där det stod: "Vila i frid, Labbe", samtidigt som en supporter höll upp en MFF-tröja med Harbuzis namn och nummer 23 på ryggen. 

ANNONS

- Det var en god vän och en fantastisk människa. Det var en otrolig fotbollsspelare. Jag var 16 år när jag träffade honom första gången som knatte och han var en förebild, inte bara för mig, även för många ungdomar ute i Sverige och framför allt i Malmö. Det var en ikon, sa Jiloan Hamad, som spelade ihop med Harbuzi i MFF, till C More i halvtid. 

- Det är tragiskt. 32 år är ingen ålder. Han hade mycket framför sig. Jag tycker att det är lite tråkigt att alla märker vilken duktig spelare han var och lyfter fram vilken person han var först efteråt. Jag tycker i stället att man borde göra så när man är vid liv, så han kan höra det. Men alla har ställt upp fruktansvärt bra för honom och hans familj, sa Guillermo Molins, som också spelade ihop med Harbuzi i MFF, till C More i halvtid. 

ANNONS

I förra veckan hedrade även MFF-supportrar Harbuzi genom att de höll en välbesökt minnesstund för den tidigare mittfältaren utanför Stadion, samtidigt som det svenska A-landslaget och U21-landslaget i veckan höll en tyst minut och spelade med sorgband i respektive landskamper. I torsdags blev Harbuzi begravd. 

Se bilderna från nära spelet stoppades på Stadion i spelaren ovan. 

Publicerad 2018-10-20 kl 13:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto