Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Domaren erkänner misstag vid utebliven straff och 1-0-målet: ”Känner besvikelse över beslutet”

Allsvenskan

Djurgården vann mot IFK Göteborg efter flera omdiskuterade situationer.
Efter matchen medger domaren Kristoffer Karlsson att han fattade flera felaktiga beslut.
- Det är en tuff match i slutskedet. Min personliga känsla efter en besvikelse över beslutet, säger han till C More.

4:02
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun och händelserna i spelaren ovan.

Djurgården vann mot IFK Göteborg och kopplade grepp om guldet. Efter matchen blev ett par diskussion omtalade, där den första situationen handlade om en utebliven straff när Giorgij Charaisjvili blev fälld av Jacob Une Larsson.

Domaren Kristoffer Karlsson medger efter matchen att han tog fel beslut i samband med straffsituationen.

- Det är en tuff match i slutskedet. Det är mycket känslor där ute. Min personliga känsla efter en besvikelse över beslutet som jag tar som är en utebliven straff som är fel, säger domaren Kristoffer Karlsson till C More.

- Den första träffen missar jag och halkningen är den jag bedömer. Det är helt klart ett felbeslut från min sida. Jag missar den och sen ser jag att han halkar med fotfästet och det är det jag bedömer.

ANNONS

En annan situation som diskuterades var en situation som föregick Djurgårdens 1-0-mål. I situationen innan spelades bollen in till en offside-stående Mohamed Buya Turay, som sköt ett skott som Giannis Anestis räddade ut till hörna. På den hörnan gjorde Dif det avgörande 1-0.

- När det kommer till offside är det svåra och tajta beslut för mina kollegor. Men med de här linjerna kan man se att det är ett felaktigt beslut. Jag är den första som ställer mig bakom beslutet om att införa VAR.

C More: Du hade gärna infört VAR?
- Jag är den första till att stå bakom att beslut som i det här läget i slutet av allsvenskans när det är tajt där uppe och där nere så är det klart att det hade varit en skön livlina för oss och det hade varit sportsligt för alla lag att få rätt när det blivit fel.

Se intervjun och händelserna i spelare ovan.

ANNONS
Publicerad 2019-10-21 kl 21:38

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto