TV: Blåvitt ropar efter straff när Charaisjvili görs ner: ”Det är solklar straff”

Mållöst en bit in i andra halvlek mellan Blåvitt och Djurgården.
Då ropade IFK Göteborg efter straff när Girogi Charaisjvili gjordes ner av Jacob Une Larsson.
- Det är solklar straff, säger C Mores Anders Andersson.

Se situationen i spelaren ovan.

IFK Göteborg tog emot Djurgården i en ytterst viktig match för bortalaget under måndagen.

Efter en mållös första halvlek ville IFK Göteborg ha straff i början av den andra halvleken. Girogi Charaisjvili tog sig in i straffområdet, där han till synes blev nedsparkad av Djurgårdens Jacob Une Larsson. Men domaren valde att fria.

- Ojojoj, den är klar. Känslan var att den var klar också, säger C Mores expert Anders Andersson.

- Det är solklar straff.

Djurgården vann till slut matchen med 1-0, efter att Mohamed Buya Turay avgjort i den 70:e minuten.

De blårandiga leder nu allsvenskan med tre poäng, med två omgångar kvar att spela.

Publicerad 2019-10-21 kl 20:35