Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

TV: Larsson: "Vill du prata om att vi ska ta bort känslor, då får du prata med någon annan"

Allsvenskan

Sebastian Larsson firade sitt kvitteringsmål framför MFF:s bänk.
Efter matchen tyckte han inte att det var någon stor grej.
- Känslor... Det fanns väl saker som hände på planen som blossar upp i vissa situationer. Det var inte så mycket mer än så, säger Larsson till C More.

3:41
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se intervjun med Larsson i spelaren ovan.

Malmö gick mot segern mot AIK men i den 96:e minuten sköt Sebastian Larsson in en frispark via stolpen. Då valde han att fira genom att springa mot Malmös bänk och glida på knäna mot MFF-bänken. Flera andra AIK:are firade också mot motståndarens bänk och ett stort bråk där mängder av ledare och spelare från båda lagen utbröt.

- Känslor... Det fanns väl saker som hände på planen som blossar upp i vissa situationer. Det var inte så mycket mer än så, säger Larsson till C More om firandet.

- Jag vet inte riktigt vad det är som händer. Men återigen, det betyder mycket. Men det är klart att man inte ska stå och bråka, det köper jag rakt av.

ANNONS

I somras var Larsson med när en tysk ledare firade 2-1-seger mot Sverige i VM genom att gestikulera framför den svenska bänken. Att det skulle vara en liknande situation köpte inte AIK-stjärnan.

- Det vet jag inte. Det var väl en av deras ledare som sprang rakt in i det tekniska (området). Jag gjorde inte det i dag i alla fall.

Nä, men det var andra som gjorde det.
- Ja, så kan det vara. Men vill du prata om att vi ska ta bort känslor, då får du prata med någon annan.

Efter firandet och tumultet som följde fick Larsson sitt andra gula kort.

- Det är väl kanske inte någon idé att säga så mycket. De bedömde det som att jag skulle ha ett gult, då får du fråga dem om varför.

Publicerad 2018-10-29 kl 22:11

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto