POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Ja, vad

Onsdag 3 januari kl 00:22
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.
Jag tycker bara att det är helt sick…o då har jag ändå varit snart 25 år i branschen, varav tio i kvällstidningssvängen.
Jag tror inte att Patrick EKWALL säljer så värst många lösnummer, men jag har uppenbarligen tappat i mitt gamla goda sinne för säljande rubriker, bilder o vinklar.
Det lustiga/olustiga (välj själv) är att den kvällstidning där jag en gång i tiden fick lära mig journalistikens mysterier (1981-1990) är den tidning som placerar mig på "andra sidan".
Mellan 22-31 december var Patrick EKWALL delar av huvudnyheten på Kvällspostens löpsedel. Tre gånger!
22 december, 26 december o 31 december.
Detta i tider då exempelvis Saddam Hussein dömts till döden o blivit hängd o bomber exploderat bland turistande svenskar på Bangkoks gator.
Ena dan var jag TV4-stjärna, en annan Let’s Dance-stjärna o en tredje bara Patrick EKWALL…o jag vet inte riktigt vad man ska vara mest "nöjd" med, men jag minns när Guillou en gång sa till Scherman (tror jag, inte helt säker här) att "när du är på löpsedeln står det TV-MAN, när jag är med står det bara GUILLOU"…absolut inga som helst jämförelser i övrigt, jag vill betona det.

22 december hette det:
GYNNING
TVINGAS
I TERAPI
efter Patrick
EKWALLS
PÅHOPP
"Klart att jag varit jätteledsen"
***Det är väl den värsta av alla, den är inte bara råvinklad den är dessutom helt osann. Carolina Gynning gav knappast mitt lilla blogginlägg så mycket kraft att just det tvingade henne till terapi. Hon talade om terapi som började långt innan hon var nämnd en gång i en blogg nära dig. Det här löpet fanns det inte täckning för någonstans.

26 december drog de till med:
TV4-STJÄRNAN
Patrick Ekwall
BRÖT IHOP
I TÅRAR
***Jodå, så att ehhh… Från bloggbit där jag beskrev att jag var så otroligt arg på mig själv att jag gick in på toa o kokade så att jag började pipa för någon sekund innan jag fortsatte träningen. Så fort reportern från Expressen (Kvällsposten o Expressen är samma tidning, olika editioner) ringde så insåg jag att det skulle bli BRÖT IHOP, hur mycket jag än försökte ta ner grejen.

31 december kom sen:
Lets dance-stjärnan Patrick
EKWALL
"JAG
VAR
OTROGEN"
Berättar om sin rädsla
***Byggde på en artikel i magasinet Tove där jag berättade om ett sprucket förhållande. För sex år sen. Det sensationella i det här löpet har jag lite svårt att förstå, men vad vet jag…folk har kanske slutat helt med otrohet?

Löpsedlar är till för att få människor intresserade…det bygger till stor del på rätt genomtänkt o fiffigt "lurendrejeri"…o sen är det upp till tidningsköparen att bedöma om de vill gå på samma fint nästa gång…jag blaimar inte tidningarna för det, ibland måste läsaren/löparen ta sitt ansvar.
Men i alla fall: Nio dagar. Tre löp.
Först påhopp, sen bröt ihop o till slut otrohet.
Ja, herregud.
I min egen lilla värld blir det idag:

GYNNINGS
landskapskompis på TV4 – Patrick
EKWALL LÖP-
ATTACKERAD
Talar ut idag: Jag är
CHOCKAD

Publicerad 2007-01-03 kl 00:20
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå