POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Jag o Gynning

Torsdag 25 januari kl 20:05
Timo Lahtinen beskrev det bäst för några år sen.
"Nu har vi kniven I strupen…"
Det räckte alltså inte med PÅ strupen.
Det är väl lite så jag känner just nu efter ett ganska risigt kamera-genrep i morse….det blev ganska mycket bättre på träningen senare, men det hjälper ju knappast…här handlar det om att vara bäst när det gäller som mest.
Jag o Carin låg risigt till senast o om DU vill att vi ska vara kvar (o bland annat förgylla den här platsen med lite smått o gott från en roligt tillställning) – då MÅSTE vi nog ha hjälp av din röst.
Juryordförande Tony Irving (av alla!) har redan sagt att vi åker ut, Birgitte (som åkte ut första veckan) har sagt likadant o de flesta spelbolagen verkar veta…innan vi ens har dansat!
Så…nu behöver vi lite hjälp (skicka PATRICK på SMS till 72400 eller ring 099-41405).
Evigt tacksam för just DIN röst
***
Jag dansar förvisso som en kratta men CARIN är väl värd att se i dansens virvlar under någon vecka till?!
***
Som vanligt är det väldigt många journalister…alltid just journalister, inga andra som exempelvis tittare o läsare…som gärna vill ifrågasätta andra journalisters trovärdighet eller det senaste "varumärke".
Nu senast Mattias Karlsson i Bladet som undrar "vad jag vill med mitt varumärke" efter ha varit gäst i Förkväll.
Först; vad är egentligen värst…att jag är gäst i ett av min kanals egna program o pratar om just den kanalens underhållningsprogram där jag själv medverkar eller att Mattias Karlsson TITTAR på Förkväll?
Jag vet inte om jag har ett varumärke överhuvudtaget men jag förstår inte varför mitt jobb på Sporten skulle bli lidande för att jag försöker lära mig dansa?
Jag har inte jobbatså mycket på senare tid men jobbade osannolikt mycket under 2006, så lite lugnt tänkte även jag ta det.
Och ganska snart har jag väldigt mycket tid till mitt frilansåtagande på TV, jag lovar. Väldigt ganska snart.
***
Det var stor humor i Förkväll-studion när Gynning skrek att hennes öronsnäcka var sönder för ingenting hördes…när hon hade den i handen.
Vi skrattade lika bullrigt skånskt bägge två.
Dessutom berättade hon att hon ringt o skällt på Kvällsposten-mannen Erfors för den där löpsedeln som var ren bluff, den där jag skulle ha skickat henne till terapi för nåt uttalande….vilket var ren lögn.
Jag o Gynning är såååå tajta nu.
Det känns bra.
***
Och min mamma tyckte det var grymt att jag fick vara med i ett av hennes favoritprogram.
Det är hon, massor av medelålders kvinnor o uppenbarligen manliga sportjournalister som brukar kolla.

Publicerad 2007-01-25 kl 19:39
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå