POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Lagrell, l

Lördag 27 januari kl 15:02
Det är förstås lätt för mig att sitta här o säga, men hade jag varit Lennart Johansson hade jag varit en lättad man idag.
Det går nog ett par veckor sen tror jag att han tycker att alla resor, all stress, alla möten, middagar, röstfiskande o allt pamp-slit kan vara behagligt att slippa.
För säga vad man vill om Lennart Johansson…han har gjort mycket gott för europeisk fotboll…men ingen kan sitta i evigheter bara för att man tycker illa om den tilltänkta efterträdaren o hans idéer.
Jag säger som Långe Lundh…efter alla dessa år, hade anhängarna till Lennart Johansson inget annat att skicka fram än en 77-årig gammal arbetshäst som haft hälsoproblem?
Finns det ingen tanke på återväxt i styrelserummen?
Jag gillar Lennart o mycket av det han har gjort…inte minst Champions League…det sista jag ville se var att beskåda honom som en gammal trött o bespottad pamp-farfar som inte orkade vara någonting annat än just pamp.
Nu var det på håret att det blev så ändå.
***
Platini har sina metoder, precis som klanen Johansson.
Att som Lagrell beskylla andra röstande nationer för svikare är så himla lågt.
Ta en förlust för fan!
***
Byråkrat Lars-Christer Olsson, som Johansson fixade toppjobb åt på UEFA med ganska fet Schweiz-lön har i dagarna gnällt över att svenska medier har större intresse av Zlatan än av UEFA-pamparnas idéer.
Ja, vad trodde Olsson? Vad trodde han att svenska läsare, tittare o lyssnare ville ha? Zlatan i röda skor eller en pamp i kostym o pärm?
Vad trodde han att fotbollsälskarna vill ha?
Artisterna eller gubbarna?
***
Jag förstår inte varför svensk fotboll skulle lida bara för att Johansson lämnar skeppet?
Har inte samma ordning gällt för alla medlemmarna i UEFA? Har någon varit förfördelad i något sammanhang…ja, då är det ju illa…då vill jag hellre att det är rättvisa som gäller i fortsättningen.
Och…Platini vill ju göra det lättare för Kalle Anka-ligorna att ta sig in i Champions League – det, om något, gynnar ju Sverige.
***
https://www.tv4.se/letsdance/patrick_carin

Publicerad 2007-01-27 kl 14:35
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå