Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

N

Ekwalls blogg

Tisdag 30 januari kl 09:06
Morgonen säger Per Nilsson in i landslagstruppen mot Egypten…se där, då gav alltså Sydamerikaturnén ändå något.
Nilsson har hyllats under den gångna säsongen i Norge, men förbundskaptenerna påpekade då bara iskallt att deras norska medhjälpare "hade koll på Nilsson" o så fick det vara med det, Nilsson kom inte med i nån trupp trots rätt bistra mittbackstider.
Nu har Lagerbäck o Gazellen fått se honom med egna ögon, på egna träningar o följt honom på väldigt nära håll i GRUPPEN…o det är ju exakt sådant som de där vinter-resorna är till för…jag har aldrig förstått varför folk tror att ett svenskt "amatör"-landslag ska åka runt o frälsa världen…Danmark har i åratal åkt ut med sitt liga-landshold o fått stryk av både kreti o pleti, men det har gett en del insikt om vad som funnits att ha.
Nilsson håller, det har Andreasson bekräftat sen ett par år tillbaka…förra året jagade han backen med allt vad han hade, men det sprack på pengarna till slut.
Träningslandskamper är träningslandskamper är träningslandskamper…ingen kan lura i mig någonting annat…men den här Egypten-matchen har ändå någonting extra….The Return of Zlatan.
Den presskonferensen…den första sen Lagerbäck skickade hem Bröderna Brothers från Göteborg…o den första sen Zlatan under de senaste månaderna varit bättre än någonsin….den presskonferensen blir…låt oss säga "rätt intressant".

Annons
Publicerad 2007-01-30 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto