Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

God morgon, jo tjenare

Ekwalls blogg

Måndag 5 februari kl 05:03
Svinotta!
Men det får gå, nu sover man förhoppningsvis lättare på flyget…det tar lite tid, känns som om Kairo ligger vid världens ände.
Jag o Långe Lundh lovar att mata rätt rejält inför första landskampen med "riktiga" truppen 2007, både i rutan o på fotbollskanalen.se.
Så häng med just här!
***
Rami S var som vanligt strålande o skönt mänskligt avslappnad i gårdagens landslagsdokumentär signerad Guds Son o foto-David.
***
Lagerbäck tog upp pärmen o att han blivit hånad för den…o även jag förstår ju att den innehåller fasta situationer.
Men hur många fasta finns det att gå igenom o hur mycket hinner fastna i huvudet på en spelare som ska in? Pärmen innehåller ju hur många sidor som helst. Räcker det inte med plats i mur, position på hörnor/frisparkar för o emot?
Det är ju ingen stor sak, alls inte…o jag har ingen lust att raljera…men ibland är jag bara för;IN med spelaren, resten "löser sig" alltid, se till att hänga med på genomgången före match o kör.
Jag förstår väl också att allt är relativt o det gäller att ha koll, men ibland är det nog bättre att inte göra det så förbaskat märkvärdigt.

Annons
Publicerad 2007-02-05 04:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto