Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det hade varit en st

Ekwalls blogg

Onsdag 21 februari kl 16:28
Tord Grip…ingen annan är Tord Grip…sa på frågan om hans kompis…alltså inte Tord Grip själv, utan hans kompis…kunde tänka sig att vara förbundskapten för Sverige någon gång o Tord Grip svarade då "Ja, det tror jag. Det är väldigt fint att vara förbundskapten i sitt eget hemland så visst är "Svennis" intresserad av det."
Av detta lilla citat, som alltså inte sa någonting mer än vad Tord Grip sagt tidigare i hundra år o alltså inte mer än att Tord Grip nog trodde att hans kompis skulle kunna tänka sig att vara förbundskapten…alltså, av detta citat gjorde Bladet förutom en kortare nyhetsartikel med vinjetten "SPORT-BLADET AVSLÖJAR", en mastodontkrönika av farbror Bank, ett löp, sidan ett på sporten o hela tidningens förstasida med krigsstilsrubriken: SVENNIS VILL TA över svenska fotbolls-LANDSLAGET.
Bladet gör ju som de vill…men när såg vi en tunnare jättedragning i kvällstidning någonsin…ärligt talat, tror ansvariga chefer på Bladet att alla läsare är dumma i huvudet?
Tord Grip sa det han alltid säger, hade jag frågat honom om Svennis vill bli förbundskapten i Brasilien, om Svennis vill åka till månen, om Svennis gillar mysiga hemmakvällar eller om Svennis tycker att det är fin natur i Värmland så hade Tord Grip svarat "ja, det tror jag".
Inte ett citat av Svennis själv, som ju alltid sagt exakt likadant att "jodå, det kan säkert vara intressant i framtiden".
Inte ens ett citat av Lars Sternmarker, som slutade på IMG för snart två år sen o som är Svennis rådgivare på heltid.
Som sagt, kvällisarna drar på sina knäck hur de vill…själv hade jag tyckt att det vore en större nyhet om Svennis INTE hade kunnat tänka sig att bli förbundskapten för Sverige.
Om han då hade sagt det själv, vill säga. Oavsett vad Tord Grip "tror".
***
Jag vet inte riktigt vad den här icke-nyheten kommer på rankingen av nyheter som DRAGITS PÅ utan att det varit någon nyhet…jag räknar inte felaktiga nyheter, sådana finns det oändliga…typ "Zlatan i Turin under VM" eller "idag presenteras Källström som Elfsborgs nyförvärv.
Bengt Bedrup hade en favorit i samband med TV-lagets matcher:
"Nu är allt klart med Bengt Alsterlind o Bayern München…det blev inget!"
Och på Kvällsposten gick det en skröna om en rubrik med Edström en dag under extrem nyhetstorka:
"Klart inatt: Ralf är INTE aktuell för Real Madrid"
Har du några egna favoriter? Mejla till mig, förstapriset är ett par latindansskor med klack i stl 42, obekymrat begagnade.

Annons
Publicerad 2007-02-21 15:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto