Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tony har inte b

Ekwalls blogg

Fredag 23 februari kl 17:45
Visserligen tar jag för givet att många Hammarbyfans egentligen bara tycker att "allting är medias fel", men jag är inte dummare än jag förstår att det finns saker o ting som inte precis uppskattas av allt o alla i Bajens omklädningsrum.
Jag vet inte alls vad Tony Gustavsson är för en lirare…har aldrig träffat honom o då ska man vara lite försiktigt med sina åsikter om personer…men han har i alla fall inte bäddat särskilt mjukt i sin egen säng.
Kontraktstjafset är i grunden inte stackars Tonys fel…det beror ju mest på att Hammarbys ansvariga uppenbarligen inte orkar omförhandla avtalen med sina spelare i lika god tid som de flesta andra professionella klubbarna i allsvenskan, det går inte att komma ett halvår eller någon månad i förväg…då sitter klubben i en väldigt usel förhandlingssits.
Men klart är att Tony dundrat in som nån sorts motpol till Linderoth o vill köra sitt race…det har givetvis skapat en hel del oro o rubriker…kommer inte resultaten så vet jag inte riktigt hur Tony o Hammarby ska hantera trycket utifrån?
Hammarby gjorde nog rätt som ville satsa på den nya yngre generationen tränare istället för att harva runt i Grönhagen/Stefan Lundin/Reine Almqvist-träsket…de var på jakt efter en ny Haglund eller en ny Norling…jag är inte helt säker på att de fick det lugnet precis.
Men ingen ska dödas här förrän vi sett resultaten på plan – när det väl gäller.
Så när Ulf "Mål-Otto" Ottosson sågar sin gamle tränare Tony G i senaste Offside så får vi inte glömma att han gör det för att Tony G tog modet till sig o petade den gamle Degerfors-hjälten.
Det är just sådana obekväma beslut som kan leda till att man blir stekt till slut.
Eller helgonförklaras.
***
Jag undrar egentligen hur nöjd Ljungberg är att bli åsidosatt Ligacupfinalen i Cardiff?
Jag menar…så mycket har han inte spelat på sista tiden o han har aldrig fått vara med o vinna Ligacupen.
Strange, om du frågar mig.
***
Om inte lönen är alltför hög hade jag köpt George Mourad om jag varit sportchef i exempelvis Trelleborgs FF eller Halmstads BK.
***
På tal om fotbollsfrågesport…se Offsides på den här sajten…här en fråga att fundera lite över. Rätt svar vinner en signerad bild av Carin da Silva.
Nämn en fotbollsförening i dagens division 4 som fostrat ett antal landslagsmän (en satt på bänken i VM-mötet med Brasilien 1990), en Davis Cup-spelare i tennis, en VM-spelare i pingis o notorisk hockeymålskytt som varit proffs i fler länder än Robert Prytz?
***
Ikväll åker nog fan Brandeby.
Ingen skulle bli gladare än han själv.
***

Annons
Publicerad 2007-02-23 17:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto