Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vilken s

Ekwalls blogg

Tisdag 6 mars kl 17:45
Snön rinner bort o det blir slask, men det stör mig inte ett ögonblick…snarare tvärtom…snö ska ligga på vidderna o fjäll, i städerna är jag gärna utan för där är snö bara ivägen o det är kallt o det känns alltid så väldigt långt från allsvensk fotboll på grönt gräs som doftar nyklippt.
Så när jag slevade mig genom huvudgatan i Apple Bay i ett par rätt svåra Richmond-stövlar som Zgander "skänkte bort" med 70 procent…de har länge varit helt slut på Gate-One i Estocolmo, men helsingborgarna hade tydligen inte samma sug efter dessa godbitar…i alla fall, när jag vadade fram genom en sörja av krossad is, trampad snö o vatten på väg mot en gudomlig pastasallad med väldigt färska pillade räkor på Park konditori då gjorde jag det med ett stort leende på läpparna eftersom jag verkligen njuter av snö som bara rinner bort o ger plats för drömmar om fotboll på gräs.
Men snart kommer det väl en köldknäpp igen o jag tvingas se människor på skidor o rätt töntiga toppluvor susa förbi mitt hus sådär en två-tre dagar före BP-Djurgården o TFF-IFK Göteborg i den första omgången om exakt en månad.
***
Talade vi mobbing av snacke-Tony i fallet Aubynn, vad ska vi då säga om det
?
Felix Magro är trots allt Djurgårdens spelare fortfarande, men det här var sannerligen en sågning som hette duga.
Magro var kung i Landskrona men kom lite snett i Djurgården…o andra sidan såg jag honom göra ett par rätt bra matcher o en derbyhalvlek (mot AIK?) där han var otrolig på Råsunda.
Nu undrar jag annars vad Siggi Jonsson o den där Paul Lindholm tycker om 14-miljonersmannen Kurre Brasse, hypokondriker eller bara lite för dålig fotbollsspelare för de pengarna?
***
Det blir två TV-apparater ikväll; Valencia-Inter på ena, Liverpool-Barcelona på den andra…det går helt enkelt inte att välja o då har jag ändå ignorerat Lyon-Roma.
***
Tittar vi de två första allsvenska omgångarna så inleder Hammarby med GAIS borta o Trelleborg hemma…normalt hade det "krävts" sex poäng, men som det sett ut i Bajen på senare tid kan det tillochmed bli noll…hur löst hänger Tony-tränare då?
***
Fredrik Stenman måste ha åkt på världens blåsning…när han var på väg att skriva på för Elfsborg vände plötsligt Bayer Leverkusen o sa att de skulle satsa på svensken…Stenman ändrade sig o stannade – på en kall bänk strax utanför Ruhr-området.
Kul.
***
Mess från Bojan igår: Hur är läget, din diva!
Jag älskar humor.
***
Men bäst av allt idag: Mexiko-resenären Wilma, 7 år, kom springandes genom tullen på Arlanda i morse med flätor i håret, brunbränd,en illröd sombrero på skallen o hoppade rakt upp i famnen o ingen av oss ville släppa taget.

Annons
Publicerad 2007-03-06 17:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto