Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

N

Ekwalls blogg

Söndag 11 mars kl 18:53
När Zlatan avgör Milanoderbyt sitter jag såklart i en fågelholk på en fotbollsarena i Esbjerg o ser en helt värdelös dansk ligamatch som slutar 0-0.
Sånt är livet i branschen ibland.
***
Trots att FCK saknade skadade Linderoth o Allbäck…snacka om att de rensat rätt gött i allsvenskan, Atiba Hutchinson o Ailton exempelvis.
Hutch var FCK:s bäste o Ailton gjorde två exakt likadana sanslösa tunnlar på två spelare i en o samma rörelse som man kommer att sakna sååå mycket i årets allsvenska.
***
Njogu Demba-Nyrén är alldeles för bra för att undgå bli testad i ett svenskt landslag, istället valde han att spela för Gambia.
Jag menar…det hade räckt med en vinterturné o så hade han varit "säkrad".
***
Tänk att man i en korvkö i Esbjerg…dit inte ens fåglarna stannar o käkar…blir "attackerad" av äldre dam som glatt sa "nej, men det är ju du i svenska Lets Dance!".
Herregud!
Huligan-Mange tyckte det var stort.
***
Hade allsvenska "petimeter-låtsaspoliser" på arenorna…som gärna behandlar mediafolk med TV-kameror som om de vore självmordsbombare…gjort ett studiebesök bland gemytliga danskar här i Esbjerg så hade de svimmat o genast beordrat in nationella insatsstyrkan.
***
En fullständigt förvirrad dansk domare visade ut Demba efter en protest o en bortskjuten boll o Troels Bech, Esbjergs vältalige tränare, sågande så underbart elegant:
"Jag kommenterar aldrig domare, framförallt inte den här domaren".
***
Nu fylls snart mejlboxen från människor som anser att Zlatan måste växa upp o veta hut innan han ska få spela i landslaget.
***
Ni som vill ha bort Lasse Lagerbäck för att han vill "ha regler"…jag har sagt det tidigare o säger det igen, vilken annan "stor" förbundskapten som helst hade gett tre amigos hårdare straff än det de fick.
Vad tror ni hade hänt om förbundskaptenen hade hetat…ja, säg exempelvis…Keane…?
***
Hem nu, så snart som möjligt bort från Esbjerg.
***
Imorgon, Köpenhamn.

Annons
Publicerad 2007-03-11 18:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto