Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hela

Ekwalls blogg

Måndag 12 mars kl 19:35
Det var lætt sjutton-arton grader mellan husvæggarna nær vi svængde av från Nytorv in på smågatorna o det satt mænniskor øverallt på bord utanfør varenda café i tunnare trøjor eller skjorta-kavaj o det var helt vindstilla o det var en så ljuvlig værme i varenda mænniskas ansiktsuttryck o det var så mycket vår det kunde bli i en del av Køpenhamn som sluppit idiotin o det sinnesførvirrade våldet på Nørrebro.
Jag o Huligan-Mange hade annars børjat ute på Fredriksberg dær Nordens bæsta o rikaste lag, FC Køpenhamn, læt oss stå næstan på træningsplanen som om vore det den naturligaste saken i værlden o ta ett snack med Allbæck o Tobbe Linderoth.
"Vælkommen, kul att ni ær hær", sa FCK:s infochef Charles Maskelyne.
Jag har varit hos allsvenska lag, inte ens i nærheten av FCK:s storhet på något plan, som lekt Manchester United o undrat varfær i helvete media finns på plats o visar intresse før deras træningar.
Dærefter i Huligans-Mange grøna till downtown o Frændesjø ledde oss rakt ned på vegetarisk restaurang vilket var OK før mig men kanske værre før Huligan-Mange vars tallrikar sællan ser nåt grønt øverhuvudtaget.
Sen en rætt usel latte i solen utanfør ett Illy o på vægen hem køpte jag i en vansinnigt svår butik som sålde allt møjligt kitsch fem st værmeljusglas med kultmotiv; Sue Ellen, Bobby, JR, Cliff Barnes o hon den dær ljusa som man drømde våta drømmar om i tonåren.
Øver bron, redigering i Malmø, tåget till Kastrup så smidigt från centralen o nu på SAS guldlounge-dator med de dær danska æ:na o ø:na.
Jag ler lite fæør mig sjælv dær jag sitter i ett hav av slipsnålar o sådana dær vældigt tøntiga mobiløronmikrofoner o fick før mig att det hær var den behagligaste o mest eftertraktade dagen under hela 2007.

Annons
Publicerad 2007-03-12 19:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto