Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mina tv

Ekwalls blogg

Torsdag 22 mars kl 23:52
Att Dunga vill se Kalmars Ari da Silva Ferreira i träning är ju rätt skönt…fattigsonen från Fortalezza som gjort sig en karriär i lilla Kalmar FF, hur tungt som helst.
Nu är förstås Ari inte ensam..dock ensam brasse, uppenbarligen "inkallad" av Dunga…Samuel Holmén, HBK:s Peter Larsson o – Elfsborgs Johan Karlsson…Johan Karlsson!
Det är en skön snubbe, Karlsson…men hur har Andreasson sålt in honom till träning med Ronaldinho o Co?
Jag förstår att det behövdes en vänsterback eller nåt, men det känns ändå lite som om Johan vunnit träningen på nåt omfattande lotteri eller nåt.
Oavsett vilket, jag missunnar ingen möjligheten…vilken upplevelse.
***
Hammarby spelade 1-1 mot Odd Grenland från norska andradivisionen o Charlie Davies gjorde mål igen…han kan bli mycket intressant i allsvenskan…men det mest uppseendeväckande var att Jaffrey Aubynn var tagen till nåder igen eller i alla fall fri från skadebekymmer.
Aubynn fick spela fyra minuter, sådär lite lagom inspirerande…o antingen har förhandlingarna gått framåt eller så har Hammarby ändrat inriktning eller så hade man ingen annan att sätta in…eller hur ska man se det?
Bajens officiella sida nämner inte ens att Aubynn fick spela igen, så där finns inga svar.
Intressant att följa fortsättningen, trots allt.
***
På lördag i London ser vi fram emot den på förhand mest intressanta presskonferens på många herrans år i landslagets regi.
***
Helsingborg får premiärspela på Olympia tack vare gott arbete o en fin vår, förhoppningsvis med Andreas Landgren…en av Sveriges största talanger…på nylagda gräsmattan.
***
Alla rapporter jag hör från försäsongen talar om att AIK ser minst lika bra ut som förra året.
Därför har jag…just nu…två rena guldkandidater 2007…Elfsborg o AIK.
Malmö verkar upp o ned o lär leva på om Junior o Johansson levererar o om de får igång ett mittfät som kan hitta någon form av kreativitet.
Kalmar FF har Ari o ganska mycket annat, men har aldrig fått leva med "favoritstämpel".
Helsingborg borde rimligtvis vara där, men vi vet ännu inte om det går att ersätta Shelton o Granqvist.
Hammarby har alla tänkbara frågetecken…tränare, målvakt, försvar, mittfält o kanske anfall…ett alltför stort tapp av spets o rutin, det blir svårt att fixa på ett år.
Djurgården känns mest instabilt o behöver en spelare som gör 16-17 i mål i ett rätt defensivt grundspel…vem skulle det vara?
***
Jag ser verkligen fram emot London!
Kan vara t-shirt-kavaj-läge bra dagar i slutet på mars.
***
…men i sommar kan varenda ett allvenskt lag ha förändrat hela sin trupp…så det är omöjligt att ens försöka komma med riktiga trovärdiga tips som sträcker sig hela vägen fram till novemer.
***
Slutligen mejlar en "Krister" från adressen frostensonmedia.se o delger oss sina kloka synpunkter…visst är det härligt att fotbollssäsongen äntligen är här!
"Nej det är aldrig medias fel för någonting inte ens angående Persbrant eller? Ert förbannde fula sätt att förvanska och omskriva sanningen så att det passar er. Det är väl för djävulen helt rätt av Hammarby att spela in en ny spelare om den förre inte vill vara med men det begriper väl inte en förståndshandikappad skåning som du. Varför är ALLT fel som Bajen gör kan du svara på det? Som du själv skrev så var tom kaffet på kansliet för svagt, varför detta ständiga hackande på Bajen. Kan du inse att hundratusentals fans till Bajen runt om i landet blir sårade och förbannade på ditt din sk djävla skitjounalistik. Vi klarar oss utan både dig och dina gelikar det enda ni gör är att förstöra klubbens atraktionskraft och det är det och aikaren luhr vill inte sant. Så visa dig inte på Söderstadion så slipper vi se dig.
Tackar på förhand
Krister"

Annons
Publicerad 2007-03-22 23:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto